Prima apariție a lui Florin Călinescu la Prima TV e la un meci de fotbal. Ce partidă din Liga 1 va comenta renumitul actor

Vineri, 24 Septembrie 2021, ora 20:58
3086 citiri
Prima apariție a lui Florin Călinescu la Prima TV e la un meci de fotbal. Ce partidă din Liga 1 va comenta renumitul actor
Florin Călinescu

Plecat de la Pro TV în această vară, vedeta de televiziune Florin Călinescu își va face debutul la Prima TV în postura de comentator la un meci de fotbal.

„Începând cu 19 octombrie, o să vedeţi ceea ce am vrut întotdeauna să fac, dar planurile vieţii sunt şi cu flux şi cu reflux”, a spus Florin Călinescu la prezentarea grilei de toamnă a postului Prima TV.

Până la debutul noii emisiuni moderate de Florin Călinescu, actorul va avea prima apariție la Prima TV cu ocazia meciului de fotbal FCSB - Academica Clinceni din Liga 1, programat sâmbătă, de la ora 21.00.

Începând de săptămâna trecută, Prima TV transmite cel mai important meci al etapei din Liga 1, iar comentariul e asigurat de un jurnalist cu experiență, în compania unei vedete a postului. Dragoș Pătraru a fost cel care a inaugurat proiectul ”vedete la meciuri”, la confruntarea dintre FCU Craiova și FCSB.

#Florin Calinescu, #Prima TV, #fotbal, #debut , #stiri fotbal