Primele impresii ale englezilor despre Vlad Chiriches

Joi, 29 August 2013, ora 11:37
39538 citiri
Primele impresii ale englezilor despre Vlad Chiriches

Transferul lui Vlad Chiriches la Tottenham Hotspur este o chestiune de ore, iar britanicii au incercat sa afle cat mai multe informatii despre jucatorul pentru care se platesc 8 milioane de lire sterline.

Jurnalistii britanici de la Metro au tras primele concluzii despre Vlad Chiriches dupa ce au urmarit mai multe montaje video in care erau incluse cele mai bune realizari ale fostului stelist.

"Chiriches este stereotipul fundasilor centrali, dar, pentru ca a jucat in tinerete ca mijlocas si atacant, se descurca destul de bine cu mingea. Fundasi centrali bine cotati precum Alan Hansen sau Rio Ferdinand se apropie cu greu de nivelul de tehnicitate al lui Chiriches, de acuratetea paselor sale sau de abilitatea de a finaliza", a notat sursa citata.

Englezii ii dau o veste de senzatie lui Chiriches

In opinia britanicilor, singurul minus al lui Chiriches il reprezinta faptul ca isi asuma prea multe riscuri. Cu toate acestea, ei cred ca jucatorul in varsta de 23 de ani va avea un viitor stralucitor in Premier League.

"Minusurile sale par putine, iar Andre Villas-Boas crede ca forta ofensiva a lui Chiriches este decisiva in fata riscurilor. Steven Caulker si William Gallas sunt amandoi fundasi decenti, dar cu Chiriches in echipa Tottenham pare ca si-a imbunatatit calitatea", a mai scris sursa citata.

Ei au incercat sa afle informatii despre Vlad Chiriches si de la Miodrag Belodedici, care a avut un discurs laudativ la adresa compatriotului.

"Sunt foarte putini fotbalisti care pot face ceea ce face Chiriches in acea pozitie. El isi asuma multe riscuri urcand in atac. Pe vremea mea, antrenorii nici nu ma lasau sa ating mingea de atatea ori", a mentionat Belodedici.

Vlad Chiriches efectueaza joi vizita medicala la Londra, iar spre seara va semna un contract valabil pe urmatorii cinci ani.

Salariul sau anual va fi de 1,2 milioane de euro.

C.S.

#Vlad Chiriches Tottenham, #impresii Chiriches Tottenham, #salariu Chiriches Tottenham , #stiri fotbal