Rachita a pus pe ''jar'' Petrolul

Marti, 14 Iunie 2011, ora 21:45
2033 citiri
Rachita a pus pe ''jar'' Petrolul

Vivi Rachita, tehnicianul care a readus Petrolul in Liga lui Mitica, dupa 7 ani de matineu, a bulversat lumea fotbalului ploiestean prin declaratii-soc facute pe parcursul a doar catorva ore.

Astfel, la orele pranzului, pe site-ul oficial al clubului, fostul jucator al Stelei, iar in prezent manager general al Petrolului, a dat un comunicat din care spicuim:

"Am observat ca in ultimile zile, pe anumite siteuri si bloguri, s-a creat o adevarata polemica in jurul unei decizii pe care am luat-o dupa finalul campionatului (au fost scosi din lot nu mai putin de 13 jucatori, printre care si ex-capitanul Cristi Vlad, chiar finul lui Rachita - n.r.). S-au spus foarte multe minciuni, am fost acuzat pe nedrept... iar toate astea m-au determinat sa iau hotararea de a ma retrage... Pe 30 iunie imi expira contractul cu Petrolul si am luat decizia sa nu-l reinnoiesc... De astazi sunt deschis sa analizez orice oferta care mi se propune si chiar pot sa spun ca sunt in negocieri avansate cu un club de Liga a II-a, pentru un proiect similar celui de aici."

Cateva ore mai tarziu, Rachita se suceste cu 180 de grade si revine pe acelasi site cu un alt comunicat, care-l da peste cap pe primul:

"Am avut o discutie, astazi, cu partenerii mei, presedintele Crangu si primarul Volosevici. Respect opinia suporterilor, insa am o obligatie tehnica pentru a construi o echipa care sa reprezinte cu succes orasul in Liga I... In consecinta, pentru ca sunt un om de caracter consider ca trebuie sa particip mai departe la acest proiect si, astfel, sa-mi prelungesc contractul cu Petrolul".

Daca Vivi Rachita este un om de caracter, cum se autodefineste, cum ramane cu "porumbelul" scapat in primul comunicat: "sunt in negocieri avansate cu un club de Liga a II-a"? Parca seamana cu povestea lui Lucescu jr. (antrena nationala dar in acelasi timp negocia de zor cu Rapidul).

Citeste si:
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Cîţu: Voi face tot ce e posibil să ţinem coaliţia PNL - USR PLUS - UDMR mai departe
Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă, 25 septembrie, că va face tot posibilul ca, prin negocieri, să facă să funcţioneze, din nou, coaliţia de guvernare în formula PNL - USR PLUS -...
Onestitatea: accelerație și frână la români
Onestitatea: accelerație și frână la români
O lege care să permită doar "Oameni noi în politică" este puternic motivantă pentru cei tineri sau cei care s-au ținut departe de politică, mai "revoluționari": dezastrul în care se zbat...
Sursa: Ziare.com