De ce nu vrea Radoi sa plece acum de la nationala

Duminica, 04 Aprilie 2021, ora 09:24
3799 citiri
De ce nu vrea Radoi sa plece acum de la nationala

In urma unei discutii cu presedintele FRF Razvan Burleanu si cu Mihai Stoichita, Mirel Radoi a decis ca va ramane in continuare pe banca echipei nationale.

Nationala Romaniei a pierdut in Armenia cu 3-2 si parea ca totul se indreapta spre plecarea lui Mirel Radoi de la carma echipei nationale. Insa antrenorul a decis sa continue munca de la prima reprezentativa, sperand sa redreseze corabia in deriva.

Radoi are in minte insa si un alt obiectiv: participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Dupa ce a dus tineretul in semifinala EURO, lui Mirel i s-a promis ca va conduce echipa reprezentativa (formata din jucatori sub 23 de ani) la Jocurile Olimpice si asa se va intampla. Daca ar fi renuntat acum la nationala, Radoi ar fi dat cu piciorul acestei sanse.

Radoi considera ca este o oportunitate excelenta sa realizeze o performanta la Tokyo si sa isi creasca din nou cota.

Adrian Mutu, selectionerul Under 21, a si declarat ca el va fi la Tokyo, dar nu ca antrenor. "Merg in Japonia, da, dar ca suporter. Noi nu am avut niciodata 2 selectioneri. Nu ca nu s-ar fi intamplat in alte parti, dar nu am facut-o noi si n-o sa incepem acum. I-am zis lui Mirel sa se ocupe, sa conduca el echipa. O sa merg si eu, dar numai ca suporter. Mirel are de unde alege. Sunt baieti si din generatia trecuta, si din generatia actuala, care sunt foarte buni, care stiu ce inseamna spiritul de lupta, vor face o figura frumoasa", a comentat Mutu la finalul partidei dintre Romania si Germania.

Citeste si:
"De la Hagi puteți să vă luați gândul! Nu vine la națională!" Cine ar putea să îl înlocuiască pe Rădoi
"De la Hagi puteți să vă luați gândul! Nu vine la națională!" Cine ar putea să îl înlocuiască pe Rădoi
Dacă altădată ar fi venit pe jos la echipa națională, Gică Hagi nu mai e interesat în acest moment să preia banca tehnică a României. "Regele" nu vrea să se despartă de proiectul...
Cornel Dinu îl calcă în picioare pe Mirel Rădoi: O răzbunare de fraier!
Cornel Dinu îl calcă în picioare pe Mirel Rădoi: O răzbunare de fraier!
Plecarea lui Mirel Rădoi de la echipa națională continuă să stârnească reacții. Cornel Dinu, fostul selecționer al României, crede că "proiectul Rădoi la națională" a fost unul...
Sursa: Ziare.com
Comentarii
Nonpolitikon
rank 5