Rezultat de ''rasul curcilor'' in fotbalul feminin romanesc

Luni, 07 Noiembrie 2011, ora 13:41
2460 citiri
Rezultat de ''rasul curcilor'' in fotbalul feminin romanesc

Unicul esalon fotbalistic intern rezervat reprezentantelor sexului frumos continua sa ne ofere parodii de jocuri si, implicit, scoruri de maidan, situatie care persista de ani buni, fara ca simulacrul de competitie sa deranjeze, intr-un fel sau altul, forul condus de Nasu' Mircea Sandu.

Iata si ce s-a intamplat in runda 6 a Ligii I:

Seria Est

CS Brazi - CS Blue Angel Cristian Brasov 3-1

FCM Tg. Mures - SN Constanta 28-0 (!?!)

Vointa 2010 Buzau - Metalul Vlahita 0-8

AFC Fair Play Bucuresti - CS Navobi Iasi 8-1

CSS Targoviste - Alice@Tunes Pitesti 1-0

Pe primele doua locuri in ierarhia la zi a seriei (care asigura calificare in play-offul din primavara 2012) se pozitioneaza FCM Tg. Mures (vicecampioana editiei precedente) cu 18 puncte, si CS Brazi (Prahova) - 15 p.

Vizavi de scorul de handbal consemnat la Targu Mures, antrenorul ardelencelor si vicepresedinte al Comisiei de Fotbal Feminin a FRF, Carol Seches, a declarat: "Este cea mai amara victorie din viata mea... este rusinos ce se intampla si cred ca prin acest mod de prezentare a unei echipe, precum SN Constanta, nu facem decat sa indepartam spectatorii sa vina la jocurile de fotbal feminin".

Echipa de pe litoral nu se afla la prima "isprava" de acest fel, egala cu sfidarea campionatului, in stagiunea trecuta incasand acelasi scor si din partea Olimpiei Cluj, incat ne intrebam daca dobrogencele, formal in ghete cu crampoane, nu au cumva altceva mai bun de facut.

Seria Vest:

CFF Clujana Cluj - Real Craiova 2-5

Independenta Baia Mare - Olimpia Cluj 0-16

UTA - Motorul Oradea 0-3

Viitorul Reghin - CFR 1933 Timisoara 1-10

Sporting Craiova - Negrea Resita 3-0 (neprezentare)

Conduce in clasament CFF Olimpia Cluj cu 18 puncte, campioana en-titre fiind urmata de o nou venita pe esichier, CFR Timisoara, banatencele strangand pana acum 12 puncte.

Fotbalista numarul 1 a Romaniei in 2010, clujanca Cosmina Dusa, a introdus duminica de numai putin de noua ori mingea in "atele" baimarencelor, plus ca in acelasi joc de "curtea scolii" a marcat pana si portarita Olimpiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liga 1 Fotbal feminin, #rezultate fotbal feminin , #stiri fotbal