Romania a castigat EURO 2012... organizat de McDonald's

Joi, 05 Iulie 2012, ora 17:53
1990 citiri
Romania a castigat EURO 2012... organizat de McDonald's

Echipa de fotbal McDonald's Romania a castigat Campionatul European de fotbal McDonald's, dupa o finala stransa impotriva reprezentantei Germaniei.

McDonald's Romania si alte opt echipe europene s-au intalnit pe Stadionul National din Varsovia in primul Campionat EURO McDonald's. Romania a castigat trofeul, invingand Germania in finala cu scorul de 4-3, in urma loviturilor de la 11 metri.

In calitate de sponsor oficial al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, McDonald's a organizat in Europa competitia fotbalistica Cupa McDonald's, competitie in care s-au inscris 9 echipe europene: Spania, Cehia, Germania, Polonia, Rusia, Elvetia, Ucraina, Marea Britanie si Romania, campionatul desfasurandu-se pe Stadionul National din Varsovia.

"Felicitari echipei Romaniei care ne-a reprezentat cu mandrie la campionatul de fotbal McDonald's Euro 2012! Am trait intens fiecare moment al competitiei si am sperat la o victorie care sa aduca Romania pe primul loc. Prin organizarea turneului McDonald's ne-am dorit sa le oferim angajatilor nostri oportunitatea de a fi parte a celui mai mare campionat intern de fotbal din Europa. Le multumesc tuturor participantilor inscrisi si ii felicit pentru vointa, fairplay-ul si dorinta de a castiga de care au dat dovada", a declarat Daniel Boaje, Director General McDonald's Romania.

Pentru selectarea reprezentantilor Romaniei, McDonald's a organizat un turneu de fotbal adresat angajatilor sai, in luna aprilie 2012. In cadrul turneului intern s-au confruntat 56 de echipe de fotbal din restaurantele McDonald's din toata tara.

Mecanismul competitiei a constat in reprize de joc scurte, a cate un sfert de ora fiecare, reprezentanta Romaniei fiind selectata din randul echipelor finaliste de catre un juriu specializat format din antrenori de fotbal.

Echipa care a reprezentat Romania la campionatul din Varsovia a avut parte de un program de pregatire intens care a constat intr-un cantonament in Centrul National de Pregatire al Echipelor Nationale de Fotbal de la Mogosoaia, unde au fost antrenati de catre Florin Constantinovici, antrenorul Echipei Nationale Under 19.

Competitia McDonald's a fost organizata in partneriat cu SEG (Sport Evolution Group), una dintre cele mai importante echipe specializate in marketing sportiv, implicata in promovarea fotbalului de performanta, dar si sustinatoare a meciurilor de fotbal practicate de tineri si de amatori.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Romania EURO 2012 McDonalds, #Romania finala Germania McDonalds , #stiri fotbal