Sambata plina de mari derbiuri in fotbalul european. 8 meciuri de cinci stele asteptate cu sufletul la gura de fani

Sambata, 29 Septembrie 2018, ora 11:21
6906 citiri
Sambata plina de mari derbiuri in fotbalul european. 8 meciuri de cinci stele asteptate cu sufletul la gura de fani
Foto: Twitter / Real Madrid CF

Ziua de 29 septembrie aduce cu sine o pleiada de meciuri importante in campionatele tari din Europa si nu numai, fanii sportului cu balonul rotund urmnd sa fie vrajiti de marile vedete din Serie A, Primera, Bundesliga sau Premier League.

Sunt in special 8 partide pe care niciun impatimit al fotbalului nu are voie sa le rateze sambata, lista incepand cu marele derbi capitolin dintre Roma si Lazio, de pe Olimpico, meci care va incepe de la ora 16 in Serie A.

Mergem spre estul Europei apoi si vom fi tentati sa privim si derbiul Bulgariei dintre TSKA Sofia si Levski, care va incepe de la 17.00. La 15 minute distanta, incepe Barcelona - Bilbao in Primera, gazdele venind ranite dupa un esec la Leganes, 1-2, echipa fiind in acel moment ultima clasata din La Liga.

La 17.30 avem si marele derbi al Croatiei, intre Hajduk Split si Dinamo Zagreb, meci care an de an starneste mari orgolii pe teren si spectacol al fanilor in tribune.

De la ora 19 incepe derbiul primelor 2 clasate din ultimul sezon din Italia, Juve - Napoli, o intalnire intre Carlo Ancelotti si fostul sau ucenic de la Real, Cristiano Ronaldo. La ultima partida directa, Napoli invingea dramatic cu 1-0 pe final de meci, gol cu capul Koulibaly.

Si Germania are un derbi important in aceasta runda, de la 19.30 incepe Leverkusen - Dortmund, oaspetii putand urca pe primul loc in Bundesliga daca vor invinge, profitand de esecul lui Bayern de vineri seara, 0-2 la Hertha.

De mare interes este si meciul Chelsea - Liverpool, primele 2 clasate din Anglia in acest moment, un meci revansa care vine la cateva zile dupa intalnirea din Cupa Ligii, castigata de albastrii lui Sarri, 2-1, pe Anfield chiar, dupa ce LFC a condus multa vreme cu 1-0, pana in minutul 80.

In fine, seara e incheiata de marele derbi al Madridului, intre Real si Atletico, revansa dupa Supercupa Europei, castigata clar de baietii lui Cholo Simeone, chiar daca dupa prelungiri.

Iata mai jos o recapitulare a programului incarcat al acestei zile:

16:00: AS Roma - Lazio

17:00: TSKA Sofia - Levski

17:15: Barcelona - Bilbao

17:30: Hajduk Split - Dinamo Zagreb

19:00: Juventus - Napoli

19:30: Leverkusen - Dortmund

19:30: Chelsea - Liverpool

21:45: Real Madrid - Atletico Madrid

Ziare.com va va tine la curent cu rezultatele acestei zile extrem de incarcate in Europa din punct de vedere fotbalistic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#sambata plina de meciuri tari Europa, #8 meciuri derbi Europa, #sambata meciuri mari Europa, #Real Madrid Atletico Chelsea Liverpool derbiuri , #stiri fotbal