Scandal monstru: De ce nu se mai vad meciurile din Premier League pe Eurosport. Replica RCS&RDS

Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 18:25
7236 citiri
Scandal monstru: De ce nu se mai vad meciurile din Premier League pe Eurosport. Replica RCS&RDS
Foto: Gazeta Sporturilor

Eurosport a dat o adevarata lovitura saptamana aceasta, cand a achizitionat drepturile pentru meciurile din Premier League, dar problemele au aparut inca de la primul meci transmis in direct.

Primul meci ce avea sa fie transmis a fost cel dintre Liverpool si Cardiff. Microbistii au putut urmari insa doar o repriza, pentru ca apoi transmisa s-a intrerupt si s-a trecut la difuzarea unui concurs de sarituri cu schiurile, fara nicio explicatie.

Insa aceasta problema a aparut doar in cele doua mari firme de cablu, RCS-RDS si Dolce. Pe UPC, celalalt provider important de cablu, partida a putut fi vizionata in continuare!

Contactat de Prosport, directorul general al Sport TV Management, agentul Eurosport pentru tara noastra, Adrian Ilie, a aruncat pisica in curtea celor de la Dolce si RCS-RDS.

"Chiar urmaream si eu meciul si am observat ca se intampla anumite lucruri. Ceea ce va voi spune sunt lucruri adevarate si care pot fi dovedite. Canalul Eurosport transmite Premier League, am anuntat acest lucru, iar meciurile sunt acolo si pot fi vazute in mai multe retele de cablu, mai mari sau mai mici. Nu a existat nicio problema tehnica din partea noastra. De aici incolo, orice variatii care pot exista - sa dai meciul mono, stereo, color sau alb-negru, tin strict de respectivele firme. Noi transmitem normal! Este o situatie curioasa, dar este decizia fiecarei firme de cablu! Firmele care au contracte in vigoare cu noi primesc canalul Eurosport care contine Premier League. Orice alta intepretare este nereala", a spus Ilie.

In replica, un reprezentant al celor de la RCS&RDS sustine ca Eurosport e de vina: "Repriza a doua a fost mutata pe HD de cei de la Eurosport. Ne-a fost semnalata aceasta problema. Singura varianta e sa depuneti o plangere la Eurosport", a spus acesta pentru Fanatik.

De la ora 17:00 urma sa inceapa cel de-al doilea meci transmis in direct de Eurosport, dar nici urma de asa ceva in retele RCS&RDS si Dolce.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Eurosport meciuri Premier League, #Eurosport intrerupere transmisie meciuri Anglia , #stiri fotbal