Selectionerul Ungariei: Cu Romania este mai mult decat un meci de sase puncte

Marti, 03 Septembrie 2013, ora 23:42
1770 citiri
Selectionerul Ungariei: Cu Romania este mai mult decat un meci de sase puncte

Egervari Sandor este constient de rivalitatea istorica dintre cele doua tari, dar spune ca echipa sa va juca la victorie in partida de la Bucuresti.

"Fara doar si poate ne aflam in fata a doua partide deosebit de importante. Noi nu trebuie sa uitam ca orice s-ar intampla la Bucuresti, peste patru zile ne asteapta confruntarea cu Estonia. Asteptam cu nerabdare meciurile fiindca suntem curiosi de capacitatile jucatorilor.

Suntem intr-un progres vizibil. Nu ma tem pentru jucatorii mei in meciul cu Romania, desi atmosfera stadionului din Bucuresti este una deosebita. Doar portarul Kiraly a mai jucat impotriva Romaniei intr-un meci oficial.

Obisnuim sa spunem ca este un meci de sase puncte, dar acesta este putin mai mult decat atat, cunoscand istoria celor doua tari. Jucatorii trebuie sa poarte aceasta povara. Trebuie sa jucam la victorie la Bucuresti", a declarat Egervari, citat de Nemzeti Sport.

"Cei care nu au mai jucat la Bucuresti nici nu stiu ce ii asteapta. Fanii romani sunt capabili sa creeze o atmosfera infernala nu doar in stadion, ci si la hotel in preziua meciului, doar cu scopul de a deranja linistea echipei. Trebuie sa ne asteptam la asa ceva. Indiferent de circumstante, noi trebuie sa ne concentram doar asupra jocului.

Dupa trei ani de mandat este visul multora sa ajungem la un turneu final. Pentru cei experimentati, aceasta este ultima sansa de a prinde o competitie majora si de a bifa un eveniment important intr-o cariera profesionala. Obtinerea locului secund este o misiune dificila, iar soarta barajului depinde de tragerea la sorti", a mai spus Egervari.

In ceea ce priveste jocul cu doi atacanti, el s-a rezumat sa marturiseasca ca pregateste o tactica speciala, insa implementarea ei depinde si de starea jucatorilor.

Cea mai valoroasă sportivă a României, înainte de provocarea din Ungaria: ”Eu voi fi iarăși în două curse”
Cea mai valoroasă sportivă a României, înainte de provocarea din Ungaria: ”Eu voi fi iarăși în două curse”
Canotoarea Simona Radiş, considerată cea mai valoroasă sportivă a României în 2023, a declarat, luni, la Complexul Sportiv Naţional ''Elisabeta Lipă'' de la Snagov, că de abia aşteaptă...
Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
Programul României la Europeanul din Ungaria. Când putem întâlni țara gazdă
EHF a anunţat, miercuri, programului meciurilor din grupele preliminare la Campionatul European din 2024. România va debuta cu Cehia, în 29 noiembrie, în grupa B, de la Debrecen. Programul...
#fotbal, #Romania, #Ungaria , #stiri fotbal