Spaniolii umiliti in Romania ne desfiinteaza tara: "Rusinos, dezastru, lumea a treia!"

Sambata, 12 Mai 2012, ora 08:42
6918 citiri
Spaniolii umiliti in Romania ne desfiinteaza tara: "Rusinos, dezastru, lumea a treia!"

Ajunsi in tara natala, fanii basci umiliti pe aeroportul Otopeni dupa finala Europa League au povestit clipele pe care le-au trait in tara noastra.

Problemele bascilor veniti in Romania au inceput imediat dupa meci. Drumul de la stadion catre aeroport s-a facut in aproximativ doua ore, desi distanta este de doar cativa kilometri.

Tinuti in autocare, bascii au povestit: "Oamenii au inceput sa devina nervosi si au cerut sa se deschida geamurile sau sa se aduca apa. Dar nimeni nu intelegea castellana si nu s-a facut nimic. Intr-un final, soferul a inteles si a deschis usile. Am iesit pe strada pentru a putea sa respiram, iar in fata noastra am vazut cum unui copil i s-a facut rau."

Fanii basci au fost bagati rapid insa in autocare de catre politia romana, care s-a asigurat ca usile vor ramane inchise pentru ca intre cele doua grupuri de suporteri sa nu existe altercatii.

Intrati in aeroport dupa mai bine de doua ore petrecute in autocar, fanii basci aveau sa observe ca problemele abia incepeau.

"A fost ca in lumea a treia. Numerele zborurilor erau indicate pe hartii scrise de mana si ridicate sus de cineva... A fost inuman! Acolo nu era nimic: nicio cafenenea, nici macar aer conditionat! Aproape ca stateam in bezna! Ca sa nu mai spun ca nu era nici un computer. Biletele erau emise dupa ce erau scrise de mana, iar bagajele nu au fst verificate. Oamenii erau intrebati cat cantareau. Infranti din toate punctele de vedere, oamenii s-au asezat pe jos pentru a se odihni", a povestit un alt suporter.

Intr-un tarziu, fanilor basci li s-a permis sa intre in terminalul international. "Cand am ajuns acolo am observat ca erau magazine, lumina si aer conditionat. Parca eram in alta lume!", a comentat Lpez Lerena.

Dupa cateva ore petrecute prin autocare si in terminal, cand credeau ca au scapat, fanii basci s-au lovit de o noua problema, in timp ce se indreptau catre avioane.

"Soferii autobuzelor de pe pista nu stiau catre ce avioane sa se indrepte. Se opreau si intrebau! Pare ireal, rusinos! Mai aveau putin si ne trimiteau catre alte destinatii! Bucurestiul are un stadion grozav, dar nu s-a descurcat cu cei 30 de mii de suporteri. Imaginea Romaniei a fost a unei tari din lumea a treia. Totul a fost un adevarat dezastru! Chiar daca am pierdut, trebuia sa se poarte frumos cu noi, dar ei au crezut ca suntem niste vite!", au conchis fanii spanioli.

Reprezentantii Aeroportului Otopeni au precizat ca aceasta situatie s-a iscat intrucat Aeroportul din Bilbao nu functioneaza 24 de ore din 24 precum cel din Madrid.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#finala Europa League Bucuresti, #fanii basci aeroport, #Bilbao Atletico finala , #stiri fotbal