Prima conferinta de presa a lui Tatarusanu la AC Milan. "Trebuie sa muncesc la cel mai inalt nivel, sa dau totul in fiecare zi"

Marti, 15 Septembrie 2020, ora 20:46
2135 citiri
Prima conferinta de presa a lui Tatarusanu la AC Milan. "Trebuie sa muncesc la cel mai inalt nivel, sa dau totul in fiecare zi"
Foto: Facebook / AC Milan

Porterul Ciprian Tatarusanu a declarat, marti, la prezentarea sa la AC Milan, ca a nu a durat mult sa fie convins sa vina la formatia italiana, chiar daca stie ca nici la aceasta nu va fi titular.

"Am vazut ca Milan vrea sa realizeze lucruri mari, am vazut ca au avut realizari in aceasta perioada de transferuri si eu sunt foarte increzator. Am fost foarte fericit cand am aflat ca ma vrea un club ca Milan, care a castigat atat de mult in istoria fotbalului si multi mari jucatori au evoluat aici si am luat repede decizia sa vin la Milano. Din fericire, transferul s-a realizat. Multi jucatori romani au evoluat in Italia.

Pot sa spun ca e un pic mai usor pentru noi, romanii, sa ne acomodam repede aici, in Italia. Serie A este un campionat solicitant, detaliile sunt importante si asta imi place. Nu va fi usor la inceput pentru ca vin din Ligue 1, un campionat mult diferit fata de cel italian. Voi face tot ce imi sta in putere sa ma readaptez la campioantul italian, sa indeplinesc asteptarile echipei si cele ale antrenorului.

Trebuie sa muncesc la cel mai inalt nivel, sa dau totul in fiecare zi, sa fiu pregatit cand voi chemat de Mister in prima echipa. Nu e usor sa fii rezerva, pentru ca trebuie sa te antrenezi suta la suta in fiecare zi, stiind ca in ziua meciului s-ar putea sa nu intri pe teren, dar imi plac provocarile ca portar, voi da totul si cand se va ivi oportunitatea, sper ca voi putea sa-mi ajut echipa in cel mai bun mod posibil.

Gigio este un foarte bun portar la penaltiuri, este inalt, care impinge bine, iar penturu executant este foarte dificil sa se concentreze si sa marcheze. Trebuie sa execute foarte, foarte bine. Si eu sunt un bun portar la penaltiuri. Amandoi suntem inalti si de aceea poate cei care executa isi pierd luciditatea. Sunt nou aici si trebuie sa-mi fac relatiile cu coechipierii.

Nu este usor sa joci fara spectatori. In Franta, sunt deja pana la 5.000 de spectatori in tribune, nu sunt multi, dar iti dau alta senzatie, pentru ca aplauda, scandeaza, ovationeaza, pare un pic mai bine. Sper ca asta se va intampla si in Italia, ca se vor redeschide stadioanele si fanii vor putea veni sa ne vada, pentru ca noi jucam pentru ei", a declarat el.

In varsta de 34 de ani, internationalul roman va fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma.

AC Milan a anuntat, sambata, transferul lui Ciprian Tatarusanu de la Olympique Lyon, portarul semnand un contract pana la 30 iunie 2023.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#tatarusanu conferinta ac milan , #stiri fotbal