Topul celor mai proaste scuze din istoria fotbalului

Luni, 11 Mai 2020, ora 18:00
4956 citiri
Topul celor mai proaste scuze din istoria fotbalului
Foto: captura Youtube

Jurnalistii de la BeSoccer au realizat un top al celor mai proaste scuze gasite de oamenii din fotbal dupa esecuri.

Iata topul realizat de BeSoccer:

1. Jambierii grosi ai lui Christian Panucci - Dupa remiza fara gol dintre Italia si Danemarca, de la inceputul EURO 2004, Panucci a spus ca jambierele purtate au fost confectionate dintr-un fir prea gros. Inclusiv colegul Gennaro Gattuso a fost revoltat de aceasta afirmatie si i-a transmis ca pe lume sunt kenieni care alearga sute de kilometri cu picioarele goale.

2. Jocurile video ale lui David James - Dupa ce a comis mai multe greseli in meciul dintre Liverpool si Newcastle din 1997, portarul "cormoranilor" a dat vina pe dependenta sa pentru jocuri, in special Tekken II si Tomb Raider. El spunea ca a petrecut prea mult in fata ecranului si nu s-a mai putut concentra pe teren.

3. Indepartarea statuii lui Michael Jackson - Cand a preluat echipa britanica Fulham, Shahid Khan a hotarat sa scoata statuia lui Michael Jackson din fata stadionului Craven Cottage. Fulham a retrogradat in liga a doua in acel sezon, iar fostul proprietar Mohamed Al-Fayed a afirmat ca este blestemul lui Michael Jackson!

4. Jose Mourinho si copiii de mingi - Jose Mourinho nu avea cum sa lipseasca de pe aceasta lista. Sunt multe episoade care l-au facut celebru, dar cel la care ne referim acum dateaza din 2011. Se afla la Real Madrid atunci si pierdea Supercupa Spaniei cu 1-0 in fata celor de la FC Barcelona. La final, el a afirmat ca in reprzia a doua nu existau copii de mingi suficienti si din acest motiv Real nu a reusit sa joace mai bine.

5. Slaven Bilic si jucatorii care nu stiu unde se termina terenul - Pe cand era antrenorul lui West Ham, croatul Slaven Bilic a justificat o infrangere punand-o pe seama faptului ca suprafata verde din afara terenului este similara cu cea din interioru l terenului. "Jucatorii nu isi dadeau seama unde se termina terenul si erau afectati psihologic", a afirmat croatul.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#top scuze fotbal , #stiri fotbal