Tottenham, calificare la penalty-uri in fata lui Chelsea in Cupa Ligii Angliei

Miercuri, 30 Septembrie 2020, ora 09:30
1835 citiri
Tottenham, calificare la penalty-uri in fata lui Chelsea in Cupa Ligii Angliei

Echipa Tottenham Hotspur s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Ligii engleze de fotbal, impunandu-se pe teren propriu, cu 5-4 dupa loviturile de departajare, in fata rivalei Chelsea Londra, intr-o partida disputata marti seara.

Conform agerpres.ro, Chelsea a deschis scorul in minutul 18, prin atacantul german Timo Werner, aflat la la prima sa reusita in tricou gruparii londoneze. Tottenham a egalat in repriza secunda, prin argentinianul Erik Lamela (83), care l-a invins pe senegalezul Edouard Mendy, portarul transferat de recent de Chelsea de la formatia franceza Rennes.

La finalul timpului regulamentar de joc s-a trecut la loviturile de departajare, unde Tottenham a avut castig de cauza, dupa ce tanarul international englez Mason Mount (21 ani), mijlocasul lui Chelsea, a trimis balonul pe langa poarta aparata de Hugo Lloris.

Antrenorul lui Tottenham, Jose Mourinho, a menajat mai multi dintre titularii sai in acest joc, in conditiile in care echipa sa va infrunta joi seara formatia israeliana Maccabi Haifa, in barajul pentru Europa League.

Celelalte meciuri din Cupa Ligii engleze se vor disputa dupa urmatorul program:

Miercuri

Newport County (D4) - Newcastle United

Burnley - Manchester City

Everton - West Ham United

Brighton - Manchester United

Joi

Brentford (D2) - Fulham

Aston Villa - Stoke City (D2)

Liverpool - Arsenal Londra

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Ce "țeapă" și-a luat Guardiola! A lăsat să plece fotbalistul care face furori la Chelsea
Echipa engleză Chelsea a învins luni seara, pe teren propriu, scor 6-0, formaţia Everton, în etapa a 33-a din Premier League. Mijlocaşul ofensiv Cole Palmer a înscris patru goluri. Pe...
Radu Drăgușin, titular contra lui Arsenal? "Așa ar fi înțelept"
Radu Drăgușin, titular contra lui Arsenal? "Așa ar fi înțelept"
Tottenham a pierdut cu 4-0 meciul cu Newcastle, iar olandezul Micky Van de Ven a fost "tăvălit" de atacanții coțofenelor. După prestația jalnică a lui Van de Ven, românul Radu Drăgușin...
#tottenham, #Chelsea , #stiri fotbal