Universitatea Cluj si-a ales antrenorul cu care va forta revenirea in Liga 1

Marti, 11 Mai 2021, ora 20:45
2730 citiri
Universitatea Cluj si-a ales antrenorul cu care va forta revenirea in Liga 1
Erik Lincar

Universitatea Cluj va incerca in sezonul urmator intoarcerea in elita fotbalului romanesc, asta dupa ce in aceasta stagiune a ratat inclusiv play-off-ul ligii secunde.

Erik Lincar va fi noul antrenor al Universitatii Cluj, conform anuntului facut marti de gruparea clujeana.

"Sunt foarte fericit ca am ajuns la o echipa precum Universitatea Cluj, o echipa iubita in intreaga Romanie si imi doresc cu ardoare sa evoluam la nivelul Ligii I", a declarat noul antrenor al echipei ardelene, pentru fcucluj.ro, conform news.ro.

Tehnicianul in varsta de 42 de ani vine la "U" dupa ce a antrenat echipe precum Turris Turnu Magurele, Academica Clinceni, Universitatea Craiova sau Concordia Chiajna.

Erik Lincar si-a inceput cariera in antrenorat in 2009 la Inter Clinceni in Liga a III-a, dupa ce a mai fost antrenor secund la Prefab Modelu (Liga a II-a) si Sportul Studentesc (Liga I). A fost pe banca altor echipe de Liga a III-a, precum Callatis Mangalia sau FC Hunedoara, dar si in Liga a II-a la CSM Ramnicu Valcea, Universitatea Craiova, Academica Clinceni sau Luceafarul Oradea.

La 1 iulie 2018. el a preluat Turris Turnu Magurele. Cu Turris a obtinut promovarea in a doua divizie. Dupa o scurta experienta la Concordia Chiajna in al doilea esalon fotbalistic, s-a intors la Turris, la 1 ianuarie 2020. A calificat echipa in play-off-ul pentru promovare de la finalul stagiunii trecute, Turris ocupand a treia pozitie in clasament inainte ca pandemia sa intrerupa desfasurarea campionatului. La finalul celor cinci etape din play-off, Turris s-a clasat pe locul al patrulea si a acumulat cu un punct mai putin decat CS Mioveni, echipa care s-a calificat la baraj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”
Explicație pentru tăcerea suspectă a Simonei Halep: ”Prea multe minciuni acolo”
Din cauza unei afecțiuni medicale, Simona Halep a ratat meciul pe care echipa României l-a susținut la finalul săptămânii trecute cu Ucraina, în competiţia Billie Jean King Cup. În...
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
Rapid caută antrenor. Singurul român luat în calcul. Cine va pregăti echipa pentru meciul cu FCSB
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
#Erik Lincar, #universitatea cluj, #antrenor, #liga 1 , #stiri fotbal