Prima reactie a sefului arbitrajului romanesc despre Octavian Sovre si autograful de la Erling Haaland

Duminica, 11 Aprilie 2021, ora 14:22
2278 citiri
Prima reactie a sefului arbitrajului romanesc despre Octavian Sovre si autograful de la Erling Haaland
Octavian Sovre ii cere autograf lui Haaland

Kyros Vassaras, presedintele Comisiei Centrale de Arbitri (CCA), a declarat, referindu-se la asistentul Octavian Sovre, ca nu ii poate inuraja pe oficialii de joc sa ceara autografe inainte, in timpul sau dupa incheierea oricarui meci la nivel national sau international, informeaza FRF.

"Avand in vedere informatiile din presa cu privire la delegarea arbitrilor, inclusiv in situatia domnului Octavian Sovre, mentionez ca toate acestea sunt anuntate oficial cu 24 de ore inainte de inceperea fiecarui meci.

Referitor la faptul ca domnul Octavian Sovre nu a fost delegat in acest weekend (etapa 30), acest lucru se intampla pentru ca ne dorim sa il protejam pe el si meciul la care ar fi urmat sa fie delegat.

Gica Hagi, singurul stelist dintr-o familie cu dinamovisti. Cum a plecat socrul "Regelui" direct de la nunta sa la meciul lui Dinamo

Discutand cu el, mi-am dat seama ca nu putea fi concentrat si pregatit suta la suta mai ales in aceasta etapa, in ultima zi runda inainte de play-off. De asemenea, domnul Octavian Sovre a fost de acord cu aceasta decizie, deoarece dupa meciul de la Manchester a fost asaltat cu apeluri telefonice din partea mass-media si a considerat ca in acest moment simte o presiune suplimentara.

Cunosc situatia si apreciez demersul sau de a ajuta fundatia respectiva, dar, din pacate, nu pot incuraja oficialii nostri de joc sa faca acest lucru inainte, in timpul sau dupa incheierea oricarui meci la nivel national sau international. Toti cei care sunt interesati sa ajute o pot face oferind fundatiei un tricou sau un suvenir cu semnaturile lor. In incheiere, doresc sa spun ca nu e benefic pentru imaginea fotbalului sa ne folosim de acest moment pentru a critica sau a acuza", a spus seful CCA.

Considerata una dintre cele mai frumoase femei, ea este noua ambasadoare a Romaniei

Arbitrul asistent Octavian Sovre i-a cerut un autograf lui Erling Haaland, dupa meciul pierdut de Borussia Dortmund, scor 1-2, cu Manchester City, in turul sferturilor Ligii Campionilor. La finalul meciului de marti, pe tunelul de la vestiare, Sovre, membru in brigada condusa de Ovidiu Hategan, a fost vazut cum ii cerea un autograf lui Haaland.

Ulterior, Octavian Sovre a declarat ca obisnuieste sa stranga autografe de la mari sportivi ai lumii pentru a sprijini SOS Autism Bihor, un centru pentru bolnavii de autism.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Octavian Sovre autograf Haaland Kyros Vassaras , #stiri fotbal