Scandal monstru cu Walter Zenga, vaccinat cu serul chinezesc. "Ignorantule, esti prost? Vorbeste despre fotbal, nu despre stiinta"

Miercuri, 24 Martie 2021, ora 10:39
12137 citiri
Scandal monstru cu Walter Zenga, vaccinat cu serul chinezesc. "Ignorantule, esti prost? Vorbeste despre fotbal, nu despre stiinta"
Walter Zenga s-a vaccinat cu serul chinezesc

Antrenorul italian Walter Zenga (60 de ani) a declansat un scandal urias in cadrul unei emisiuni televizate, dupa ce a dezvaluit faptul ca a ales sa se vaccineze anti-Covid cu serul produs in China.

Pe langa problemele legate de casnicia cu romanca Raluca, precum si cele referitoare la relatia cu baietii sai din a doua casatorie, Walter Zenga s-a mai trezit cu o situatie conflictuala, iscata din senin.

Astfel, invitat online, de la Dubai, in cadrul unui show televizat din Italia, Zenga a dezvaluit motivele care l-au determinat sa se imunizeze cu vaccinul chinezesc, care nu e aprobat pe continentul nostru de catre Agentia Europeana a Medicamentului (EMA).

"L-am ales pe cel chinez pentru ca este cel mai disponibil si cel mai cautat aici. L-am ales pentru ca a fost facut prin metode naturale si traditionale, cu tehnica folosita pentru alte boli, cum ar fi hepatita A. Cat am platit? Zero, pentru ca sunt un rezident in Dubai", a declarat Zenga in prima faza.

Ulterior, in cadrul discutiilor, a intervenit un jurnalist aflat in studio, Cecchi Paone, care l-a intrebat direct pe Zenga: "V-a spus cineva cati oameni s-au imbolnavit de la acel vaccin?"

"Nu spune lucruri stupide", a reactionat Zenga, dupa care dialogul a degenerat. "Nu-ti permit, exista reguli si ele trebuie respectate. EMA decide. N-am incredere in tine, du-te si vezi cum se trateaza filipinezii", a tunat ziaristul respectiv.

"Ce spui acolo? N-ai de unde sa stii. Tu nici macar n-ai parasit Barona (n.r.: cartier din Milano). Cand locuiesti in strainatate, ai o mentalitate diferita", a continuat Zenga. "Esti prost? Vrei sa te dau in judecata? Ia si vorbeste de fotbal, nu de stiinta. Ignorantule!", a incheiat Cecchi Paone inainte ca gazada emisiunii sa intervina si sa aplaneze scandalul.

Lovitura financiara la Miami. Premiile turneului de tenis s-au prabusit. Cat poate castiga Simona Halep daca ia trofeul

N-a fost sa fie. Nationala de handbal feminin, la doua goluri de fericire. Tricolorele au invins Muntenegru, dar nu vor merge la Olimpiada

Veste excelenta pentru Simona Halep. Romanca a scapat de cea mai periculoasa adversara de la Miami

Nicolae Stanciu nu se mai opreste din dat goluri. Al saselea meci la rand in care romanul marcheaza cel putin o data

Sorana Cirstea a schimbat antrenorul! Cine o va asista la Miami si ce a promis romanca

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
China folosește programe civile pentru a ascunde obiective militare în spațiu, susține șeful NASA
Şeful agenţiei spaţiale americane NASA, Bill Nelson, a declarat miercuri în Congres că China foloseşte programe civile pentru a ascunde obiective militare în spaţiu, relatează DPA....
Avertismentul UE privind o ”înarmare a comerțului” pe fondul tensiunilor dintre SUA și China
Avertismentul UE privind o ”înarmare a comerțului” pe fondul tensiunilor dintre SUA și China
Comisarul pentru Comerţ al UE a avertizat miercuri, 17 aprilie, în privinţa unei ”înarmări a comerţului”, pe fondul tensiunilor dintre SUA şi China care s-au amplificat în ultima...
#Walter Zenga, #vaccin, #scandal, #China , #stiri fotbal
Comentarii
Poza Gigi Contra
Gigi Contra
rank 1
Ntz, ntz, ntz! Toata lumea stie ca Sputnik e cel mai bun.