Zlatan Ibrahimovic, implicat in pariuri! Anutul soc care vine din Italia

Miercuri, 14 Aprilie 2021, ora 19:17
3341 citiri
Zlatan Ibrahimovic, implicat in pariuri! Anutul soc care vine din Italia
Zlatan Ibrahimovic. FOTO: Facebook / Zlatan Ibrahmovic

Jucatorul suedez Zlatan Ibrahimovic risca sa fie amendat sau chiar suspendat de FIFA si UEFA dupa ce au aparut informatii ca are o societatea care detine o proportie de 10 la suta dintr-o agentie de pariuri, inregistrata in Malta, informeaza football-italia.net, care citeaza presa suedeza.

Conform regulilor FIFA si UEFA, este interzis ca jucatorii sa aiba vreun interes financiar in companiile de pariuri.

Ce au zis Simona Halep si Nadia Comaneci despre participarea Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo VIDEO

Cu toate acestea, Aftonbladet a scris ca societatea pe actiuni a lui Ibrahimovic, Unknown AB, detine 10 la suta din agentia de pariuri Bethard.com, ceea ce l-ar putea costa pe atacantul echipei AC Milan o amenda sau o suspendare.

Directorul executiv al Bethard, Erik Skarp, a confirmat pentru Sportbladet ca jucatorul suedez mai detine o participatie in actionarul unic al lui Bethard, Gameday Group PLC.

Vedeta lui Bayern Munchen, relatie de iubire cu o persoana de la PSG. Povestea de dragoste senzationala a lui Alphonso Davies, canadianul crescut in casa unor romani

Bethard a avut un profit de 30 de milioane de euro in 2019, potrivit As.

Regulile UEFA si FIFA se aplica tuturor competitiilor internationale, de la calificarile pentru Cupa Mondiala, disputate de Ibrahimovic cu echipa nationala a Suediei, pana la Europa League, jucata de AC Milan.

Atacantul in varsta de 39 de ani ar putea primi o amenda de multe de milioane de euro sau ar putea fi suspendat din orice activitate legata de fotbal pentru trei ani.

"Nu am discutat cu Zlatan. Nu ma gandesc la posibile sanctiuni, dar as dori ceva mai multa claritate din partea FIFA cu privire la reglementarile sale, deoarece exista ambiguitate in modul in care acestea ar trebui interpretate", a declarat secretarul general al Federatiei Suedeze de Fotbal, Hakan Sjostrand, pentru Sportbladet.

In martie 2018, impresarul lui Ibrahimovic, Mino Raiola, il caracteriza astfel pe clientul sau, din puncte de vedere al investitiilor facute: "Zlatan este cel mai destept dintre ei (n.r. - jucatorii pe care ii are sub contract) si cel mai bogat. El valoreaza un miliard de lire sterline. Este incredibil de inteligent si de activ pe piata. Nu trebuie sa-i spun un lucru decat o data.

Ibra investeste in jocuri, in de tehnologie si in diamante. Deja a vandut participatii mari la fonduri speculative de care nimeni nu stie. El castiga mult mai mult din afara fotbalului, decat din fotbal. Cand fac o tranzactie cu el, glumeste: Raspunsul meu este intotdeauna la fel: Incerc sa-mi protejez jucatorii de gafe financiare."

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Zlatan Ibrahimovic Pariuriu Afaceri , #stiri fotbal