Fanii Farului Constanta, batuti crunt dupa meciul de la Tulcea

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 23:20
3789 citiri
Fanii Farului Constanta, batuti crunt dupa meciul de la Tulcea

Cateva zeci de suporteri ai Farului Constanta au primit o bataie crunta de la jandarmi, dupa meciul cu Delta Tulcea.

Fanii constanteni au plecat fara incidente de la partida, ei incercand sa ajunga acasa. In localitatea Baia, unul dintre autocare s-ar fi defectat, iar fanii au decis sa astepte ca acesta sa fie reparat intr-un bar din localitate.

Aici au fost inconjurati de fortele de ordine, jandarmi si politisti comunitari, care ar fi folosit forta excesiva si lovituri dure, nejustificate, pentru a-i imobiliza, dupa cum informeaza Cuget Liber.

"Membri ai Politiei Comunitare si mascati au navalit peste noi. Pe cei din bar ne-au scos afara cu forta. Am fost pusi toti pe jos, claie peste gramada, cu mainile la ceafa si brutalizati. Nu aveam voie sa ne miscam si nici sa zicem nimic. Cine incalca aceste reguli era pocnit imediat. Nimeni nu a scapat nelovit cu bocancii sau bastoanele si necalcat. Calcau pur si simplu pe noi.

Unora dintre baieti le sunau telefoanele, iar cand le scoteau sa raspunda, le erau luate si aruncate de pereti, zicandu-ne ca vrem sa-i filmam. In plus, ne-au fost adresate amenintari, jigniri si injurii. Ne-au terorizat. Am fost umiliti. Nu conta ca unul zicea ca are probleme cu inima, iar altul ca e operat la coloana. In cazul asta, trebuia sa stati acasa, ni se spunea. Nu stim exact care a fost motivul acestui tratament, nu ne-au dat explicatii plauzibile privind ceva ce s-ar fi intamplat la stadion, prin Tulcea sau la Baia. Cert este ca vreo sase baieti au fost batuti rau. S-au aplicat si patru amenzi. Aproximativ o ora a durat supliciul", a povestit unul dintre suporteri, mentioneaza sursa citata.

In replica, alti martori ai incidentului sustin ca "ultrasii" Farului ar fi fost cei care au provocat, facand destul scandal in bar si in afara acestuia, pana la sosirea fortelor de ordine.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#fani Farul batuti, #Farul Delta Tulcea, #suporteri batuti Baia , #suporteri