Messi a dansat în club până la 4 dimineața, între cele două meciuri ale echipei naționale VIDEO

Duminica, 26 Martie 2023, ora 13:10
9973 citiri
Messi a dansat în club până la 4 dimineața, între cele două meciuri ale echipei naționale VIDEO
Fotbalistii Argentinei au fost in club FOTO facebook

Jucătorii din naţionala Argentinei, în frunte cu Lionel Messi, au sărbătorit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Buenos Aires, la trei luni după câştigarea titlului mondial.

În imaginile postate în social media de fundaşul Nicolas Otamendi apar Angel Di Maria, Leandro Paredes sau Paulo Dybala dansând fericiţi, uneori cu un pahar în mână. Chiar şi Lionel Messi, de obicei discret şi rezervat, a fost filmat de Otamendi făcând câţiva paşi de dans cu soţia sa, Antonela Roccuzzo.

Petrecerea a durat până cel puţin la 4 dimineaţa, ora locală, potrivit postărilor lui Otamendi pe Instagram. Toţi jucătorii au făcut apoi şi o fotografie de grup. "Pe viaţă. Ce grup grozav”, a comentat fundaşul German Pezzella. „Merg şi la război cu voi”, a adăugat mijlocaşul defensiv Rodrigo De Paul.

Argentina va juca un al doilea meci amical în această pauză internaţională, marţi seară împotriva Curaçao, a 86-a naţiune în clasamentul FIFA. Meciul va avea loc la Santiago del Estero, în nordul Argentinei.

În primul amical, Argentina a învins Panama cu 2-0, prin golurile lui Alameda și Messi.

#Fotbalisti argentina, #dans, #club, #Buenos Aires, #spectacol, #messi , #stiri fotbal