Francois Hollande si iubita sa, pentru prima data impreuna la un eveniment oficial

Joi, 18 Iunie 2015, ora 21:29
4397 citiri
Francois Hollande si iubita sa, pentru prima data impreuna la un eveniment oficial
Foto: hepta.ro

Actrita Julie Gayet, actuala iubita a presedintelui francez, Francois Hollande, a aparut joi pentru prima data la un eveniment oficial al sefului statului, scrie presa franceza, in articole despre comemorarea a 75 de ani de la istoricul discurs prin care generalul Charles de Gaulle si-a indemnat concetatenii sa continue lupta si sa nu cedeze in fata ocupatiei naziste.

Cunoscut sub numele de "Apelul din 18 iunie 1940", acest prim discurs rostit de general din Londra, la radio BBC, a fost o reactie la anuntul facut in ajun de maresalul Petain, instalat la 16 iunie in functia de sef al guvernului francez, referitor la intentia sa de a incheia un armistitiu cu Germania Fascista, lucru pe care l-a si facut la 22 iunie 1940.

Francezii vor avea in sfarsit o prima doamna? Hollande s-ar pregati de nunta

Discursul generalului de Gaulle din 18 iunie 1940 este considerat deseori drept documentul fondator si simbol al Rezistentei franceze.

Ceremonia de joi, prezidata de Francois Hollande, a avut loc pe colina Mont-Valerien, de langa Paris, unde se afla "Le Memorial de la France combattante", monument inaugurat la 18 iunie 1946 de Charles de Gaulle in onoarea tuturor francezilor care au murit pentru libertate in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Cu toate ca Hollande si Julie Gayet au sosit separat, au stat in tribune diferite si nu si-au vorbit deloc, mass-media vorbesc despre prima lor aparitie la o ceremonie oficiala.

Francois Hollande despre casatoria cu Gayet: Nu e nevoie sa aduceti bomboane!

Imbracata in negru si cu o coafura sobra, artista a fost prezenta la eveniment "in calitate de nepoata a lui Alain Gayet", fost combatant, au precizat surse din anturajul sefului de la Palatul Elysee, citate de L'Express.

Ea a ramas intr-un plan secund, in spatele fostilor luptatori carora Francois Hollande le-a strans mana, si a plecat apoi in compania tatalui ei si a bunicului, Alain Gayet, care are 92 de ani si se deplaseaza intr-un scaun cu rotile.

Tot joi, saptamanalul Paris Match a publicat fotografia actritei pe coperta si a inclus in paginile sale detalii despre modul in care Julie Gayet isi asuma, treptat, rolul de Prima Doamna.

"Nu se ascund, dar nici nu sunt prea apropiati in public", afirma revista, potrivit careia, avand in vedere scandalul declansat de aparitia in presa a fotografiilor care au dezvaluit, in ianuarie 2014, legatura lui cu artista, Francois Hollande este "foarte ermetic" referitor la viata lui particulara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Politicianul ieșit din închisoare care vrea al patrulea mandat de primar. Piedone îl susține: ”Sistemul e putred”
Politicianul ieșit din închisoare care vrea al patrulea mandat de primar. Piedone îl susține: ”Sistemul e putred”
Un fost baron local, Romeo Stavarache, primar al Bacăului ales de trei ori, este hotărât să candideze pentru un nou mandat. Cristian Popescu Piedone a fost în Bacău pentru a susține...
Vasile Blaga a ieșit la atac: ”Minte excepțional!” Fostul om de încredere al lui Traian Băsescu nu mai prinde post la Bruxelles
Vasile Blaga a ieșit la atac: ”Minte excepțional!” Fostul om de încredere al lui Traian Băsescu nu mai prinde post la Bruxelles
Vasile Blaga, politicianul PDL care a trecut în PNL și, după ce l-a susținut pe Traian Băsescu, și-a exprimat sprijinul pentru Klaus Iohannis în vederea propulsării fostului primar la...
#Francois Hollande Julie Gayet, #Francois Hollande iubita , #presedinte Franta
Comentarii
Poza MacGigi
MacGigi
rank 5
Daciano, fereste-te de socialisti. Astia isi inmoaie biscuitul