Hollande anunta remanierea guvernului sau

Marti, 07 Mai 2013, ora 18:35

   

Hollande anunta remanierea guvernului sau
Presedintele francez Francois Hollande a promis sa elimine ministrii care nu performeaza, fiind in plin efort de recastigare a sprijinului public, dupa ce nu si-a indeplinit promisiunile de a crea locuri de munca si a genera crestere economica.

Hollande, socialist, a reusit "performanta" de a avea o rata a sprijinului public de 25%, printre cele mai proaste pentru un lider francez dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial. Liderul de la Elysee a explicat revistei Paris Match ca ministrii sai vor fi judecati pe baza rezultatelor lor, scrie Reuters.

Hollande si guvernul sau au pledat sa li se acorde mai mult timp pentru a pune in practica reformele. Duminica, aniversarea unui an de la venirea la guvernare a socialistilor a fost marcata prin ample proteste de strada.

Hollande si-a exprimat intentia de a guverna mai mult prin hotarari de guvern, pentru a urgenta procesul, si de a-si schimba echipa pentru a se asigura ca sunt implementate reformele economice.

"La un moment dat, alegeri si ajustari vor trebui facute", a spus Hollande. "Remanierea va avea loc la momentul potrivit. Poporul francez vrea rezultate. Aceasta echipa trebuie sa produca rezultate cu privire la slujbe, locuinte, consum, educatie si locul Frantei in lume. Toata lumea va fi judecata pe baza rezultatelor, cu mine in primul rand", a continuat acesta.


Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1096 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
Carrandash
rank 3
deci,....
"remanierea va avea loc la momentul potrivit. poporul francez vrea rezultate. aceasta echipa trebuie sa produca rezultate cu privire la slujbe, locuinte, consum, educatie si locul Frantei in lume. toata lumea va fi judecata pe baza rezultatelor, cu mine in primul rand" sosul prezidential olandez preparat pe solul francez
--------------------------------------
....sosul olandez elyzeian se face ca uiota ca el a fost deja judecat si gasit greu de digerat de catre 75% din hexagonalii gurmanzi si aligatori. acum sosu' a deklarat recurs sperand ca a doua gustare ii va aduce ceva gurmanzi in plus - numai ca sosul olandez nu prea este gustat de consumatorul francez deoarece numitu' sos a dovedit ca este extrem de p.r.o.s.t. pregatit.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor