Valerie Trierweiler, hotarata sa-si salveze cuplul

Miercuri, 22 Ianuarie 2014, ora 13:57
2876 citiri
Valerie Trierweiler, hotarata sa-si salveze cuplul
Foto: Voici

Pregatita sa-si ierte partenerul pentru presupusa idila cu actrita Julie Gayet, Valerie Trierweiler si-a propus acum sa-l insoteasca pe presedintele Republicii in timpul calatoriei oficiale pe care acesta o va intreprinde in luna februarie in Statele Unite.

"Este ea, Valerie Trierweiler, intotdeauna Prima Doamna a Frantei?", a intrebat Alain Barluet, presedintele APP, in timpul conferintei de presa de marti, sustinuta de Francois Hollande, insa nu a primit niciun raspuns.

Pe 14 ianuarie, presdintele Frantei recunostea ca "traverseaza momente dificile", dar in acelasi timp dorea ca "problemele private sa fie tratate in particular, intr-o intimitate de respect a fiecaruia", pentru ca, a continuat acesta, "nu este nici locul, nici momentul sa raspund la orice intrebare legata de subiectul in cauza", scrie Voici.

Pe 11 februarie, Francois Hollande (cu sau fara Valerie Trierweiler) va face o deplasare in Statele Unite, unde trebuie sa intalneasca cuplul Obama.

Deocamdata, seful statului nu a discutat nimic cu consilierii sai, spre disperarea acestora. "Francois Hollande si Valerie au pus sau nu punct relatiei lor? Daca da, atunci ea ar trebui sa paraseasca resedinta Lanterne, platita din banii contribuabililor. Si totusi, daca ramane Prima Doamna, cine va mai avea incredere in acest cuplu?", s-a intrebat unul dintre apropiatii lui Hollande, potrivit RTL, precizand ca "cea mai buna optiune, este celibatul".

Si totusi, Valerie Trierweiler este tot mai determinata pentru a-si salva cuplul. Dupa cum sustin apropiatii sai, ea este chiar dispusa sa-l insoteasca pe presedinte la Wasinghton.

Mai mult, cei din anturajul Primei Doamne ar fi afirmat saptamana trecuta ca ea este dispusa sa-l ierte, deoarece "nu vrea sa-i tranteasca usa in nas pentru un simplu capriciu, insa doreste sa afle cat mai rapid posibil care sunt intentiile lui Hollande".

Dupa ce a parasit, sambata dupa-amiaza, spitalul Pitie-Salpetriere unde a fost internata timp de opt zile, Valerie Trierweiler a plecat sa se odihneasca in Lanterne, una dintre resedintele din Versailles. Acolo s-a intalnit cu Francois Hollande, duminica. S-ar parea ca nu pentru clarificarea situatiei, asa cum isi dorea Prima Doamna.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Valerie Trierweiler Prima Doamna Franta, #Valerie Trierweiler determinare salvare cuplu, #francois hollande , #presedinte Franta