Un nou scandal în care sunt implicați frații Tate. Cum au fentat legea și nu au plătit impozit pe banii obținuți din „activități online”

Miercuri, 10 Iulie 2024, ora 08:31
2400 citiri
Un nou scandal în care sunt implicați frații Tate. Cum au fentat legea și nu au plătit impozit pe banii obținuți din „activități online”
Frații Tate FOTO/ Hepta

Frații Andrew şi Tristan Tate au parte de noi acuzații.

Autoritățile britanice spun că nu au plătit impozit pe veniturile obținute din online. În total, cei doi influenceri au încasat 21 de milioane de lire sterline și nu au achitat nimic fiscului din regat, potrivit digi24.ro.

În perioada 2014-2022 au încasat venituri de 21 de milioane de lire din vânzări de produse online şi din activităţi pe OnlyFans.

„Andrew şi Tristan Tate sunt evazionişti în serie. Andrew s-a lăudat cu neruşinare într-un video cum a refuzat să plătească taxe. Strategia lui: ignoră și datoriile dispar de la sine. Fraţii Tate nu au auzit de impozit și TVA.

Au deschis un număr uriaş de conturi bancare în Regatul Unit, dintre care şapte au fost blocate. Conturile au fost folosite ca mecanism de plimbare a veniturilor din afacerile lor online. Aşa arată evaziunea fiscală, aşa arată spălarea de bani", a declarat pentru The Independent, purtătoarea de cuvânt a poliției, Sarah Clarke KC.

Misoginie extremă în rândul tinerilor din cauza influencerilor. Poliția compară situația cu radicalizarea teroriștilor
Misoginie extremă în rândul tinerilor din cauza influencerilor. Poliția compară situația cu radicalizarea teroriștilor
Autoritățile din Marea Britanie au tras un semnal de alarmă cu privire la „misoginia extremă” care se răspândește în rândul tinerilor. Cauza principală ar fi influencerii ca Andrew...
Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
Colapsul care amenință România, din 2030: „Va fi un tsunami financiar!"
Pentru că PSD+PNL figurează cu prima șansă în sondaje pentru a forma guvernul și după alegerile parlamentare de la final de 2024, din ce în ce mai mulți economiști avertizează cu privire...
#fratii tate, #Andrew Tate, #Tristan Tate, #impozite, #Marea Britanie , #Fratii Tate
  1. Un nou ”azil al groazei”, în Argeș. Un bărbat a murit după ce a fost neglijat și a făcut cangrenă la un picior
  2. Român denunțat de un primar din Italia, după ce a lăsat gunoiul pe o zonă verde. „Este corect să se ia măsuri penale”
  3. Avertizare pentru șoferii care circulă pe Autostrada Transilvania. Carosabilul, acoperit de apă
  4. Tragedie evitată în ultimul moment, în Capitală. O cisternă înaltă, plină cu combustibil, oprită înainte să intre în Pasajul Unirii VIDEO
  5. Momentul tragediei din Deltă. Copilul de 3 ani se îneacă în piscina hotelului după ce rămâne nesupravegheat câteva secunde VIDEO
  6. Rușii acuză SUA că intensifică tensiunile în regiunea Arctica. Care sunt implicațiile Chinei în regiune
  7. Cod portocaliu de viituri pe râuri din 4 județe. Care sunt zonele vizate
  8. Comisia Europeană a publicat al cincilea Raport privind Statul de Drept. Ministra Justiției: „Este cel mai bun de până acum”
  9. Trei turiști francezi au fost salvați cu elicopterul de Salvamont. Au ieșit de pe traseu fără apă sau echipament
  10. NATO, îngrijorată de problemele majore ale apărării la granița războiului: ”Europa ar trebui să fie pregătită să arate dinții”