Generatia de Aur anunta numele candidatului pentru alegerile FRF si... inlocuirea lui Cosmin Contra!

Miercuri, 17 Ianuarie 2018, ora 18:00
11369 citiri
Generatia de Aur anunta numele candidatului pentru alegerile FRF si... inlocuirea lui Cosmin Contra!
Foto: Facebook/Gica Popescu

Generatia de Aur va avea un candidat la alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, programate in primavara acestui an, iar daca acesta il va detrona pe Razvan Burleanu va schimba selectionerul Romaniei!

Fostul portar roman Florin Prunea dezvaluie ca Ionut Lupescu e alesul Generatiei de Aur pentru a candida la alegerile FRF.

Ionut Lupescu, in prezent director al Comisiei Tehnice a UEFA, nu e insa decis in aceasta privinta.

"In doua-trei saptamani se va lua decizia asupra numelui. Ionut Lupescu nu se teme si a mai condus Federatia, cand Mircea Sandu avea probleme de sanatate", a anuntat Prunea la Prosport LIVE.

"Ionut este preocupat, el stie de unde ar incepe daca s-ar inhama la o asemenea treaba. Sta se mai gandeasca si ia pulsul. Multi il sustin sa faca acest pas. El e candidatul nostru daca se hotaraste", a mai precizat acesta.

"Gurita", demis?

Florin Prunea divulga ca, in cazul in care candidatul Generatiei de Aur va castiga alegerile, Cosmin Contra va fi inlocuit din functia de selectioner al Romaniei, chiar daca acest a fost numit in urma cu doar cateva luni.

Victor Piturca, Gica Hagi, Costel Galca si Dan Petrescu sunt antrenorii pe care Generatia de Aur ii are in vederi pentru nationala Romaniei.

"Cosmin a inceput o treaba buna, dar cu siguranta ca noi avem echipa noastra. Si nu este nimic de ascuns. Avem o pleiada de antrenori in care avem foarte mare incredere: Piturca, Gica Hagi, Costel Galca, Dan Petrescu. Sigur, Cosmin are un contract cu Federatia Romana de Fotbal, probabil ca are si el niste clauze in contract", a conchis Prunea.

Alegerile pentru presedintia FRF vor avea loc pe 18 aprilie.

Pana in prezent, doar Razvan Burleanu a anuntat oficial ca va candida pentru inca un mandat. Marcel Puscas, Cristi Balaj si Ciprian Marica sunt alti posibili candidati.

I.G.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Ședință de Guvern. Înființarea unor noi agenții cu sute de angajați, pe ordinea de zi
Ședință de Guvern. Înființarea unor noi agenții cu sute de angajați, pe ordinea de zi
Guvernul va aproba în şedinţa de miercuri, prin ordonanţă de urgenţă, înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea agenţiilor teritoriale pentru întreprinderi mici şi mijlocii în turism....
Cum au acaparat trei personaje întreaga scenă politică dintr-un mare oraș, făcând PSD-ul irelevant în fostul său fief electoral
Cum au acaparat trei personaje întreaga scenă politică dintr-un mare oraș, făcând PSD-ul irelevant în fostul său fief electoral
Traseismul politic nu este nicidecum o noutate pe scena din România, iar pregătirea alegerilor din 2024 nu face excepție. Situația de la PNL Timiș sau altele din țară sunt amplu dezbătute,...
#Generatia Aur candidat FRF, #alegeri presedintie FRF, #Generatia Aur presedintie FRF , #alegeri FRF
Comentarii
Poza 01st1
01st1
rank 5
apai, daca vor sa-l inlocuiasca pe Contra cu Piturca...