Hagi a explodat: Reactie violenta a "Regelui" in fata contestatarilor

Luni, 10 Februarie 2014, ora 07:50
5030 citiri
Hagi a explodat: Reactie violenta a "Regelui" in fata contestatarilor

Gica Hagi a explodat dupa ce a fost aspru criticat in ultimele saptamani. "Regele" a avut o reactie violenta fata de cei care l-au contestat.

Fostul capitan al echipei nationale crede ca toate criticile si atacurile au aparut deoarece a decis sa se implice in lupta de la alegerle FRF, el sustinandu-l pe Gica Popescu la scrutinul programat la inceputul lunii martie.

El nu a ezitat sa-l puna la zid inclusiv pe fostul presedinte al LPF, Dumitru Dragomir.

"Ei ce au facut? Au facut ceva? Noi macar am facut ceva in viata, ei ce au facut? Restul... ca sunt cumnat cu Popescu... Si pe teren am fost cumnati si uite ca am castigat. E romaneasca vorba aia despre curtea vecinului, dar uita-te la tine. Domnul Dragomir il ataca pe Gica Popescu, total cu interes, pentru ca a stat 17 ani, a facut si lucruri bune, dar si o tara intreaga i-a zis sa ne mai lase...

Cumnati, prieteni, colegi, cu noi s-au facut performante foarte mari. Suntem lideri, competitivi, responsabili, ei au stat atatia ani si am ajuns unde am ajuns. Acum vrem sa venim noi, care am aratat drumul spre glorie", a rabufnit Hagi la DolceSport.

Atacurile la adresa echipei lui Gica Popescu s-au intetit in ultima vreme, rivalii "Baciului" incercand sa puncteze la capitolul imagine cu ceva mai putin de o luna ramasa pana la alegerile FRF.

La scrutinul care este programat in data de 5 martie se vor duela cu Popescu, pentru postul de presedinte al Federatiei, Razvan Burleanu, Marcel Puscas, Vasile Avram si Octavian Popescu.

Gica Popescu este insa singurul care a prezentat o echipa cu ajutorul careia vrea sa conduca FRF, din aceasta facand parte nume grele ale fotbalului romanesc, asa cum sunt Hagi, Anghel Iordanescu, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea sau Cristi Chivu.

De asemenea, Mircea Sandu si apropiatii sai din conducerea Federatiei au anuntat ca vor sprijini candidatura lui Popescu.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Hagi atac alegeri FRF, #Hagi Popescu alegeri FRF, #Hagi declaratii Dragomir LPF , #alegeri FRF