Iata ce spune candidatul cu cele mai mici sanse la alegerile FRF: Vreau sa schimb regulamentul

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 09:10
2570 citiri
Iata ce spune candidatul cu cele mai mici sanse la alegerile FRF: Vreau sa schimb regulamentul
Foto: Captura Telekom Sport

Ilie Dragan, candidatul de la alegerile FRF cu cele mai mici sanse de a se impune in scrutinul de miercuri, are planuri mari.

Desi spune ca este constient ca sansele lui sunt infime, Dragan a dezvaluit ce ar schimba daca ar deveni seful fotbalului romanesc.

El ar vrea sa modifice regulamentul pentru ca organismul decizional al Federatiei, Comitetul Executiv, sa aiba in componenta mai multi reprezentanti ai cluburilor.

"Ideea de a candida mi-a venit acum patru ani, cand a candidat domnul Burleanu. El este mai mare decat mine cu trei luni. Atunci, treceam printr-o perioada in care vedeam foarte multe nereguli la fotbalul de copii si juniori. Am simtit ca trebuie sa ma implic in sistem.

As vrea sa schimb regulamentul si, mai exact, numarul membrilor din Comitetul Executiv al FRF. Cluburile sunt reprezentate la momentul actual de noua membri din comitetul executiv. 9 din 15. Ar trebui crescut numarul lor, astfel incat sa fie mai bine mai bine reprezentate in comitetul executiv. Cred ca am sanse minime sa castige, dar important este sa spui lucrurilor pe nume. Ceilalti trei candidati vin cu un program, eu vin cu principii.

Am si eu un program, dar dansii au o alta viziune fata de mine. Eu vin cu o viziune in care nu suntem eu si programul meu. Sunt, in primul rand, membrii afiliati. Daca vrem o echipa nationala puternica, trebuie sa avem cluburi puternice, nu o federatie puternica cu angajati care provin de la cluburi. FRF trebuie sa fie in slujba cluburilor, nu cluburile in slujba FRF", a declarat Ilie Dragan pentru Telekom Sport.

Ilie Dragan se dueleaza cu Razvan Burleanu, Ionut Lupescu si Marcel Puscas la alegerile FRF de miercuri.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Strategia partidelor de nișă pentru alegeri: "Este foarte mare efortul, poate chiar imposibil. Lupta este pe locurile eligibile"
Strategia partidelor de nișă pentru alegeri: "Este foarte mare efortul, poate chiar imposibil. Lupta este pe locurile eligibile"
Scena politică din România s-a îmbogățit cu foarte multe partide mici care sunt, în majoritatea cazurilor, formate în ultimii ani. Doar în 2023 s-au creat 27 de noi partide după ce lideri...
Cum a ajuns Iohannis în echipă cu Erdogan și Viktor Orban
Cum a ajuns Iohannis în echipă cu Erdogan și Viktor Orban
Ar fi un gest simbolic pentru Alianță să accepte un lider din Est, ar sugera nu doar egalitatea și încrederea între membri, ci și forța pe care e gata să o disloce NATO pentru apărarea...
#Ilie Dragan FRF, #alegeri FRF 2018, #candidati alegeri FRF , #alegeri FRF