Razvan Burleanu: Iata adevaratul motiv pentru care Mircea Sandu nu ia bani de la stat!

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 16:10
2775 citiri
Razvan Burleanu: Iata adevaratul motiv pentru care Mircea Sandu nu ia bani de la stat!

Razvan Burleanu a lansat un nou atac la adresa lui Mircea Sandu.

Candidatul la sefia FRF sustine ca forul condus de Mircea Sandu n-a solicitat bani de la stat dintr-un scop ascuns. De a evita controalele Curtii de Conturi.

"Pentru ca domnul Presedinte Mircea Sandu ocoleste raspunderea vorbind mereu de autofinantare, as dori sa sa fac cunoscut publicului urmatoarele lucruri: Federatia Romana de Fotbal este o institutie de utilitate publica si interes national care foloseste simbolurile Romaniei si care ar trebui sa se afle in slujba societatii romanesti, dand socoteala pentru activitatea sa. Autofinantarea nu trebuie sa fie echivalata cu risipa irationala si bunul-plac decizional", a spus Burleanu.

"FRF nu ia bani de la stat nu din marinimie, ci pentru a evita controalele Curtii de Conturi intrucat, dincolo de eternul subiect al antrenorului echipei nationale, Federatia Romana de Fotbal inseamna contracte de achizitii, contracte de mentenanta si servicii, contracte pentru constructii, contracte pentru transport international, contracte de cazare si logistica etc. Nimeni nu stie cu cine sunt incheiate si cu ce costuri. Nimeni nu stie cu adevarat care este amploarea dezastrului de la FRF si cat de mult ar ar fi putut face un manager inteligent pentru aceasta institutie, daca "epoca de aur" Sandu ar fi apus din timp. Cat vom mai suporta mizeria si jaful?", a continuat acesta.

Noul atac a pornit dupa ce Mircea Sandu a spus, prin intermediul site-ul oficial al FRF, ca acordarea unei rente viagere pentru activatea depusa in fruntea fotbaului romanesc ar fi "un gest corect si il voi accepta".

"Trebuie sa recunosc ca m-a surprins. Ma asteptam ca presedintele Sandu, cu abilitate, sa infirme zvonul demonstrandu-ne ca este un domn si o personana generoasa. Ce sa faca dumnealui cu 5.000 de euro cand oricum are o avere probabil mai mare decat ar putea-o justifica din venituri? Dar nu s-a intamplat asa, caz in care intrebarea ramanea: pentru ce 5.000 de euro pe viata?", a mai spus Burleanu.

"Mi-am zis atunci ca ar trebui sa adopt judecata stramba a presedintelui FRF ca sa pot intelege "meritele". Si mi-a iesit. Plateste Federatia sume fabuloase de bani pentru contraperformanta sportiva? Plateste. A incheiat contracte neperformante in defavoarea Federatiei? A incheiat. Au luat baietii destepti de pe la birouri prime de calificare mai mari decat jucatorii? Au luat. S-au retras sponsori importanti si fotbalisti de la echipa nationala? S-au retras. Este FRF de cativa ani pe deficit financiar? Este. Sunt centrele de copii si juniori, cluburile din ligile inferioare, cele de fotbal feminin si futsal la limita supravietuirii? Sunt. A reusit sa faca din Federatia Romana de Fotbal o ruina provinciala pierduta in timp si uitata de lume? A reusit. Si cate si mai cate grozavii...", a conchis presedintele Federatiei Romane de minifotbal.

Mai multe puteti citi pe site-ul oficial al lui Razvan Burleanu...

Alegerile pentru presedintia FRF sunt programate pe 5 martie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Execuție la vârful AUR. George Simion anunță că-l suspendă pe Marius Lulea după scandalul cu Cosmin Gușă la Primăria Capitalei
Execuție la vârful AUR. George Simion anunță că-l suspendă pe Marius Lulea după scandalul cu Cosmin Gușă la Primăria Capitalei
George Simion a anunțat duminică seara, 14 aprilie, la Realitatea Plus, că-l va suspenda pe prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea după ce s-a opus unei candidaturi a lui Cozmin Gușă la...
Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Județul în care Ludovic Orban nu crede că mai sunt angajați fără carnet PSD în instituţiile publice. ”Vă rog să-l trimiteţi la consult”
Alianţa Dreapta Unită (ADU) şi-a lansat duminică, 14 aprilie, candidaţii pentru alegerile locale de pe 9 iunie. La eveniment a participat și președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, care...
#Razvan Burleanu atac Mircea Sandu, #Razvan Burleanu candidat alegeri FRF , #alegeri FRF