Razvan Lucescu ia atitudine: Pe cine sustine in cursa pentru presedinitia FRF

Luni, 26 Martie 2018, ora 11:42
6815 citiri
Razvan Lucescu ia atitudine: Pe cine sustine in cursa pentru presedinitia FRF
Foto: paokfc.gr

Razvan Lucescu, antrenorul echipei elene PAOK Salonic, si-a anuntat public sustinerea fata de candidatura lui Ionut Lupescu pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Argumentele pe care fostul selectioner al Romaniei le aduce se refera la capacitatile manageriale ale lui Lupescu, experienta si cunostintele dobandite in fotbalul international, pozitia si relatiile sale in elita fotbalului european, precum si caracterul si personalitatea fostului international.

Totodata, Lucescu afirma ca fotbalul romanesc are nevoie de o schimbare radicala, iar Ionut Lupescu este persoana potrivita pentru a o realiza.

"Fotbalul romanesc are nevoie de Ionut Lupescu. Ionut a stiut sa-si construiasca o cariera exceptionala de jucator de fotbal, prin munca, seriozitate, inteligenta. Ionut a stiut sa porneasca la sfarsitul acestei cariere pe un alt drum, un drum care l-a adus in situatia de a deveni un manager de succes. A fost managerul Federatiei Romane de Fotbal, intr-o perioada in care FRF a cunoscut poate cea mai eficienta perioada din istorie, din punct de vedere financiar. Ulterior, a devenit director tehnic al UEFA, o functie pe care foarte multi o ravnesc. Fotbalul romanesc are nevoie de personalitatea lui Ionut Lupescu, de cunostintele lui fotbalistice, de capacitatea lui manageriala, de relatiile pe care Ionut Lupescu si le-a cladit in atatia ani de fotbal, in atatia ani in care a fost plecat peste hotare, in tari cu o economie super dezvoltata. Fotbalul romanesc are nevoie de o schimbare radicala si Ionut Lupescu este cel care stie sa produca aceasta schimbare. Sa fim alaturi de el!", a declarat Lucescu jr, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

Razvan Lucescu se alatura altor antrenori precum Mircea Lucescu, Sir Alex Ferguson, Ilie Balaci sau Costel Galca, care considera ca Ionut Lupescu este persoana cea mai potrivita pentru a prelua sefia FRF.

Principalul contracandidat al lui Lupescu este actualul presedinte al FRF, Razvan Burleanu. Pana in prezent si-au mai anuntat intentia de a candida fostii fotbalisti Marcel Puscas si Sorin Raducanu.

Adunarea Generala de alegeri a Federatiei Romane de Fotbal a fost convocata de Comitetul Executiv pentru data de 18 aprilie 2018, ora 11,00. Doua sute cincizeci si sapte de membri afiliati au drept de vot la alegerile pentru sefia FRF din 18 aprilie.

Conform Statului FRF, termenul limita pentru depunerea dosarelor de candidatura este cu 15 zile inainte de data alegerilor.

Razvan Burleanu conduce Federatia Romana de Fotbal din 5 martie 2014, atunci cand a castigat alegerile pentru presedintie in dauna celorlalti trei candidati: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian si Sorin Raducanu.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Marcel Ciolacu, despre continuarea alianței PSD-PNL: ”În acest moment, nu văd o altă construcţie politică pentru 2025”
Marcel Ciolacu, despre continuarea alianței PSD-PNL: ”În acest moment, nu văd o altă construcţie politică pentru 2025”
Premierul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a apărat din nou luni seară, 4 martie, decizia de a intra la guvernare alături de PNL, spunând că românii vor urma să decidă dacă actuala...
Cum complică noua “Ordonanță a traseismului“ și mai mult situația PNL. ”PSD și PNL încearcă să-și tragă preșul de sub picioare unii altora”
Cum complică noua “Ordonanță a traseismului“ și mai mult situația PNL. ”PSD și PNL încearcă să-și tragă preșul de sub picioare unii altora”
Proiectul de Ordonanță de Urgență care prevede comasarea alegerilor parlamentare cu cele locale a fost pus în transparență decizională de către Ministerul Afacerilor Interne, iar acesta...
#Razvan Lucescu sustinere Lupescu, #Ionut Lupescu alegeri FRF , #alegeri FRF
Comentarii