Planul diabolic al lui Mitica: Iata cum ajunge Dragomir presedinte al FRF

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 07:35
5256 citiri
Planul diabolic al lui Mitica: Iata cum ajunge Dragomir presedinte al FRF

Dumitru Dragomir a pierdut postul de presedinte al LPF la alegerile din luna noiembrie, insa este decis sa revina in fotbal intr-o functie si mai importanta, cea de presedinte al FRF.

"Corleone" a pus la punct un plan diabolic pentru a-l invinge pe favoritul Gica Popescu.

"Ma mai gandesc daca voi candida la sefia FRF", a spus Dragomir in Libertatea, insa acesta pare ca a luat deja o decizie in acest sens.

In ultimele saptamani, Dragomir a inceput o ampla campanie de discreditare a lui Gica Popescu si a celor care fac parte din proiectul lui.

Fostul capitan al nationalei a fost numit marioneta a lui Mircea Sandu, manager slab, s-a spus ca s-a certat cu Hagi din cauza banilor si multe, multe altele.

Pasul doi al planului lui Dragomir este coalizarea in jurul sau a tuturor celorlalti candidati la alegeri.

"Daca voi candida, vreau sa fac echipa cu Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian, Marcel Puscas, Ioan Andone si Razvan Burleanu. Cu ei m-as duce impotriva lui Gica Popescu", mai dezvaluit Dragomir.

De altfel, "Corleone" a rupt prietenia cu Mircea Sandu, pe care l-a acuzat ca a contribuit la debarcarea sa de la LPF, si se prezinta acum ca o alternativa la sistemul "Nasului", desi au facut parte din aceeasi echipa ani la rand.

Singurul avantaj al lui Dragomir, cel putin in acest moment, este acela ca nu are ce pierde daca va fi invins la scrutinul din martie.

"Gica Popescu are de partea lui politicul, care se tot lauda ca i-a rezolvat problemele cu justitia si ca-l va pune presedinte la FRF impotriva tuturor. Nu-i nimic, ii anunt ca eu sunt invatat de acum si cu infrangerile, asa ca n-am ce pierde."

Gica Popescu deconspira o intalnire secreta: Am informatii clare

Dragomir s-a intalnit recent cu Gheorghe Chivorchian, Razvan Burleanu si Vasile Avram, incercand sa-i convinga pe cei trei sa i se alature.

Gica Popescu, Razvan Burleanu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram si Sorin Raducanu sunt candidatii din acest moment pentru sefia FRF.

Alegerile pentru presedintia Federatiei vor avea loc pe 5 martie.

M.D.

Citeste si:
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit consilier al premierului Nicolae Ciucă
Iulian Chifu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Decizia a fost publicată miercuri, 8 decembrie, în Monitorul Oficial. Printr-o altă...
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Taxele pentru înmatricularea mașinilor second-hand ar putea fi majorate. Alte măsuri pentru reducerea numărului de mașini poluante
Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a declarat miercuri, 8 decembrie, că numărul autoturimelor second-hand nou înmatriculate este în continuare prea mare. Acesta a subliniat că vor fi necesare...