Surpriza pe care FRF le-a pregătit-o fanilor la meciul cu Belarus. De trei ani nu s-a mai petrecut asta

Luni, 27 Martie 2023, ora 20:24
5580 citiri
Surpriza pe care FRF le-a pregătit-o fanilor la meciul cu Belarus. De trei ani nu s-a mai petrecut asta
FRF organizeaza din nou Arena fanilor FOTO facebook

Marți, 28 martie, de la ora 21:45, naționala României joacă al doilea meci din preliminariile EURO 2024, contra Belarusului, pe Arena Națională.

Suporterii care vor veni la meciul cu Belarus, programat pe Arena Națională, vor avea partea de o supriză. După o absență de trei ani, cauzată de pandemia Covid-19, Arena Fanilor se întoarce.

Arena Fanilor, ce se va întinde pe o suprafață de 10.000 de metri pătrați, se deschide la ora 19:15.

Vor exista puncte de face-painting, unde fanii își pot schimba look-ul pentru meci, precum și multe jocuri disponibile acestora, cum ar fi: biliard și darts cu mingea de fotbal sau robokeeper, unde fanii își vor putea testa execuțiile de la 11 metri împotriva unui portar automatizat.

Totodată, suporterii care vor fi prezenți la meci vor avea acces la mese de fusbal, dar vor avea și ocazia de a câștiga o mulțime de premii, inclusiv noul tricou al echipei naționale!

Având în vedere că va fi prezent și un DJ, muzica și voia bună sunt asigurate!

Activitățile din cadrul Arenei Fanilor se vor desfășura pe tot parcursul serii, până la începerea meciului România – Belarus (ora 21:45). Accesul în Arena Fanilor se va face pe baza biletului de intrare la meci începând cu ora 19:15, toate activitățile desfășărându-se până la ora 21:45, ora începerii partidei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Turneul lui Ion Țiriac de la București s-a ”golit” de vedete. Ce-au făcut românii
Trei nume importante, Stan Wawrinka, Denis Shapovalov şi Lorenzo Sonego, au părăsit turneul de tenis Ţiriac Open (ATP 250), dotat cu premii totale de 579.320 de euro, după ce au pierdut...
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Nancy Faeser la București: fotbal și Schengen
Ministra germană de Interne Faeser a vizitat ieri și azi Bulgaria și România. Schengen, migrația ilegală și siguranța suporterilor la campionatul european de fotbal au fost temele discutate...
#FRF, #arena fanilor, #meci Belarus, #Bucuresti, #surpriza , #stiri fotbal