Hopa-mitica in cazul Varga-Balan: LPF a pasat disputa la FRF!

Marti, 16 Martie 2010, ora 18:54
1705 citiri
Hopa-mitica in cazul Varga-Balan: LPF a pasat disputa la FRF!

Cazul "Varga-Balan" se dovedeste a fi atat de complicat incat comisiile LPF si-au declinat competenta si au "pasat" disputa dintre Timisoara si Rapid tocmai la FRF.

Dupa ce Comisia de Disciplina a Ligii a cerut punctul de vedere al Comisiei pentru solutionarea litigiilor (CSL) din cadrul forului amintit, aceasta si-a declinat competenta pentru o alta comisia, de la FRF!

"Intrunita marti, 16.03.2010, Comisia pentru solutionarea litigiilor din cadrul LPF a luat urmatoarele decizii:

FC Timisoara vs. FC Rapid Bucuresti SA - constatare valabilitate drept de joc in cazul jucatorilor VARGA DACIAN si BALAN TIBERIU - admite in parte exceptia lipsei competentei materiale a comisiei; disjunge capetele II si III din contestatie; declina competenta in favoarea CNSL a FRF pentru capatul de cerere II si suspenda judecarea pentru capatul de cerere III pana la solutionarea capatului de cerere II de catre CNSL a FRF", se arata intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al LPF.

Gruparea FC Timisoara a contestat dreptul de joc al fotbalistilor Varga si Balan si a depus in acest sens un memoriu la Comisia de Disciplina a LPF, banatenii solicitand victoria la masa verde.

Comisia de Disciplina a suspendat apoi luarea unei decizii si a cerut punctul de vedere al Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor.

Giulestenii au depus si ei un apel impotriva hotararii de suspendare a deciziei, apel respins in cursul zilei de marti.

Dacian Varga si Tibi Balan au ajuns in Giulesti dupa ce perioada de transferuri a expirat. Pentru a-i putea legitima pe cei doi, Copos si Siman au speculat regulamentul, infiintand pe loc un al treilea satelit al Rapidului.

Rapid 3 a fost inscrisa in Liga a IV-a, la Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, condusa de fostul sef al CCA si actual vicepresedinte al FRF, Vasile Avram, si i-a cumparat pe Varga si Balan, iar cum o echipa are voie sa trimita fotbalisti la echipa satelit si, respectiv, sa aduca de acolo altii pe parcursul sezonului, fostii "studenti" au ajuns sub comanda lui Nae Manea.

Rapidul s-a impus in derbiul disputat vineri seara datorita unui gol magnific marcat de Matici, acesta punctand cu un sut de toata frumusetea, de la mare distanta.

M.D.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Varga Balan, #Dacian Varga, #Tibi Balan, #transfer Varga Balan, #caz Varga Balan , #LPF
Comentarii