FC Rapid: FRF a luat deja decizia

Sambata, 22 Martie 2008, ora 10:03
1793 citiri
FC Rapid: FRF a luat deja decizia

Conducerea clubului giulestean a sustinut in cadrul unui comunicat de presa ca presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, care s-a intalnit vineri intr-o sedinta cu Comisia de Disciplina a FRF, a luat deja decizia in ceea ce priveste soarta partidei dintre Rapid si Steaua, suspendata in minutul 73 de centralul Alexandru Deaconu, dupa ce acesta fusese lovit in cap cu mai multe obiecte din tribune.

"Presedintele FRF, Mircea Sandu, a iesit, nu se stie de ce, la rampa astazi si a dat deja linia in privinta judecarii cazului Rapid - Steaua. Probabil ca nici nu va mai fi nevoie sa se intruneasca vestita Comisie de Disciplina, pentru ca verdictul a fost dat de la varf. Ce rost avea aceasta conferinta de presa, numai Mircea Sandu stie! Pentru ca, e limpede, s-a antepronuntat si a anulat toate sansele ca acest caz, deosebit de complex, sa fie judecat corect! Multumim frumos, domnul Mircea Sandu!", se arata in comunicatul de presa.

Pe cealalta parte arbitrului intalnirii, Alexandru Deaconu, ii este luata apararea de catre "Nasul" Sandu, si bineinteles de catre conducerea clubului Steaua.

"Premeditarea le apartine doar celor de la Rapid. Le-a fugit sunca din fasole si sunt innebuniti. Nu poate fi vorba de nici o facatura pentru ca arbitrajul a fost foarte bun, toti si-a vazut de joc. A fost o decizie regulamentara", spunea Mircea Sandu in cadrul sedintei Comisiei de Disciplina.

Pe cealalta parte, Mitica de la Liga "se da" cand de-o parte, cand de cealalta: "Daca arbitrul sau observatorul ma sunau, le recomandam sa nu opreasca meciul", declara Dragomir, pentru ca mai apoi sa spuna sec: "Dar nu... trebuia oprit de cand si-a luat prima piatra in cap. Nu mai spun nimic pentru ca am fost supervizor la meci si ce spun eu va afecta decizia finala a FRF".

Partida de joi seara a umplut paharul si pentru antrenorul giulestenilor, Mircea Rednic, care si-a dat demisia imediat dupa meci, dar totusi s-a prezentat la antrenamentul de a doua zi in postura de tehnician, iar atunci cand finantatorul clubului, George Copos, afirma in cursul zilei de vineri ca Rednic va ramane pe banca tehnica, "Puriul" nega public acest lucru.

"Meciul cu Steaua a fost ultimul pentru mine. Am avut impresia ca din cauza mea s-a intamplat totul. De cand am venit aici, suporterii au creat aceasta atmosfera. Se pare ca dusmanii mei, suporterii, au castigat! Acum cantati, voi ati pierdut meciul!", spunea antrenorul dupa terminarea partidei, pentru ca mai apoi sa fie contrazis de Copos.

"Mircea Rednic este cel mai suparat, dar cred categoric ca el va ramane la Rapid in continuare. Este normal sa fie suparat. Am discutat cu el dupa terminarea partidei pana la 3 dimineata si sunt convins ca va ramane la Rapid", declara George Copos in cursul zilei de vineri.

"Puriul" se pare ca nu a fost influentat de anuntul lui Copos si i-a transmis inca o data acestuia decizia sa, public: "Hotararea mea este luata, nu voi reveni asupra demisiei".

Si din ciclul "tu vorbesti, eu nu aud", finantatorul a declarat din nou in cursul serii de vineri ca Rednic nu va parasi echipa: "Rednic are un mandat si il va duce pana la capat".

Si Pancone este de parare ca "Puriul" nu isi va lasa elevii fara "profesor" si anunta: "Asteapta si el, ca noi toti de altfel, decizia comisiei. Oricum, sunt sigur ca va ramane, indiferent de hotarare. Continuam pe acelasi drum, era anormal sa plece acum", a spus Daniel Pancu.

In alta ordine de idei, sedinta Comisiei de Disciplina a FRF de vineri a fost doar o pierdere de vreme in care Mircea Sandu l-a laudat pe Deaconu si a spus ca de acum inainte fotbalul romanesc "a intrat in randul lumii" si a anuntat ca arbitrii vor fi sanctionati daca nu vor opri partidele pentru incidente asemanatoare.

Decizia finala privind verdictul meciului Rapid - Steaua din cadrul etapei a 24-a va fi luata

Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Calificare la pas pentru Rapid în Final Four. Când are loc turneul pentru medalii
Echipa de handbal feminin Rapid Bucureşti este ultima calificată la Turneul Final Four al Cupei României, după ce a învins miercuri, în deplasare şi în manşă unică, formaţia Gloria...
Ce decizie a luat TVR în legătură cu fiul lui Cristian Țopescu: ”Avem o strategie nouă”
Ce decizie a luat TVR în legătură cu fiul lui Cristian Țopescu: ”Avem o strategie nouă”
Sebastian Felix Ţopescu (24 de ani), fiul regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu, a debutat anul trecut ca prezentator la TVR al emisiunii „Vis sau realitate”. Conform...
#arbitru, #deaconu, #FRF, #decizie, #Rapid, #Steaua , #Mircea Sandu