Haos la FRF: Culisele sedintei cu scantei de joi

Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 09:00
3725 citiri
Haos la FRF: Culisele sedintei cu scantei de joi
Foto: Ziua News

Prima sedinta a Comitetului Executiv al FRF prezidata de Razvan Burleanu a fost un fiasco total, urmasul lui Mircea Sandu realizand ca nu se poate impune, cel putin deocamdata, in fata oamenilor din fotbalul romanesc.

Lovitura este cu atat mai mare pentru proaspatul presedinte al Federatiei intrucat el nu a putut supune aprobarii noua organigrama a forului. In aceste conditii, oamenii pe care i-a angajat in ultima luna au o situatie incerta.

Cei 14 membri ai Comitetului Executiv i-au reclamat lui Burleanu faptul ca a introdus pe ordinea de zi puncte despre care ei nu aun fost informati, astfel ca sedinta nu respecta statutul FRF.

Ulterior s-a decis reprogramarea acestei intalniri pentru joia viitoare.

"Comitetul Executiv intrunit joi, 17 aprilie, la Casa Fotbalului, a decis amanarea prezentei sedinte pentru ziua de joi, 24 aprilie, ora 11:00", se arata in comunicatul sec a forului roman.

Nebunie la Casa Fotbalului: "E incredibil ce s-a intamplat joi"

Dupa ce au decis amanarea sedintei Comitetului Executiv, membrii acestuia au ramas in sala de la FRF pentru o intalnire informala, in care sa se discute totusi punctele de pe ordinea de zi.

Rasturnare de situatie: Mircea Sandu, pe cale sa revina in conducerea FRF

Potrivit Adevarul, Burleanu a avut surpriza sa constate ca Valeriu Argaseala (Steaua) si Ioan Horoba (Gaz Metan Medias), reprezentantii cluburilor din Liga 1 in Comitetul Executiv, s-au opus tuturor propunerilor venite dinspre conducerea Federatiei.

Mai mult, Gino Iorgulescu a propus cooptarea lui Mircea Sandu ca membru permanent in Comitetul Executiv.

Echipa lui Razvan Burleanu are acum o saptamana pentru a linisti apele in fotbalul romanesc si pentru a-i convinge pe membrii conducerii Federatiei sa sustina proiectul noului presedinte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#Burleanu FRF scandal, #Comitet Executiv FRF, #Razvan Burleanu FRF , #Mircea Sandu