Olguta Vasilescu, replica acida la adresa lui Mircea Sandu

Marti, 17 Iulie 2012, ora 21:14
6265 citiri
Olguta Vasilescu, replica acida la adresa lui Mircea Sandu

Primarul orasului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a raspuns, marti, prin intermediul unui comunicat de presa, scrisorii primite din partea Federatiei Romane de Fotbal.

Replica Olgutei Vasilescu la adresa lui Mircea Sandu a fost una acida, edilul numind scrisoarea semnata de seful forului "o mistocareala marca FRF".

Iata comunicatul primarului din Craiova:

"Am luat act astazi despre o decizie a FRF si despre o scrisoare adresata mie, in calitate de primar al Craiovei, de catre Mircea Sandu, cu multa surprindere, trebuie sa recunosc.

Inteleg ca, daca pana ieri Craiova nu avea loc sa joace pe nicaieri, azi are chiar doua locuri, oferite cu foarte multa darnicie de FRF, pe principiul: "Vrea Mititelu un loc? Ii dam lui Mititelu un loc. Vrea si primarita unul? Ii dam si ei!" Craiova nu are nevoie de doua echipe! De altfel, populatia tocmai a fost consultata, printr-un sondaj de opinie, din care a reiesit ca doar 6 la suta dintre craioveni ar sustine alta echipa decat "U" Craiova, fata de 74 care isi vor echipa dezafiliata de Sandu si trupa lui si, practic, spulberata.

Este evident faptul ca domnul Mircea Sandu nu cunoaste nici ca, din punct de vedere legal, primarul unei localitati nu se poate implica intr-o echipa. Dar daca a dorit sa imi faca un cadou mie, ca femeie, in loc de flori, banuiesc, nu pot decat sa ii multumesc si sa ii spun ca si in aceste conditii, trebuie sa respect legea si dorinta craiovenilor de a sustine "U" Craiova.

Am spus si repet, in calitate de primar ales voi face toate demersurile ca sa avem inapoi pe "Oblemenco" echipa fanion a Olteniei si voi sustine cheltuielile administrative ale clubului.

Ma asteptam, insa, la un loc in liga A, nu la doua in B, care sa fie bucati ale unui intreg vatamat. Eu stiu ca atunci cand vatamezi o parte, orice instanta te condamna sa repui in drepturile anterior vatamarii partea respectiva, pe tine agresor, si sa platesti despagubiri.

Gestul lui Mircea Sandu mi se pare mai mult unul a lehamite, decat o actiune de indreptare a unei grave erori. Cred ca eu, in calitatea pe care o am, nu pot accepta marul otravit intins azi, ci trebuie sa cer corectarea IN TOTALITATE, a nedreptatii facute Craiovei. Concret nu am dreptul legal sa infiintez si sa sustin cu bani de la buget o echipa de fotbal noua, dar pot sustine cheltuielile administrative ale echipei "U" Craiova, dupa ce isi va recapata toate drepturile legitime.

Lia Olguta Vasilescu

Primar al Municipiului Craiova

P.S. Daca ar fi sa ramanem in registrul mistocarelii marca FRF, ar trebui sa dau un anunt la Mica Publicitate, de genul: "Schimb doua locuri in liga a doua, cu un loc in A, plus echipa."

Scrisoarea lui Mircea Sandu catre Olguta Vasilescu

Mircea Sandu i-a trimis, marti, o scrisoare primarului orasului Craiova, Olguta Vasilescu, prin intermediul careia anunta ca Universitatea Craiova va fi reprimita in Liga 2.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
CTP, despre doctorul Cîrstoiu: "Corupt, plin de bani, un prostălău agresiv"
Cristian Tudor Poepscu e de părere că PSD și PNL sunt disperate să scape de Cătălin Cîrstoiu, candidatul celor două partide la Primăria București. "PSD și PNL nu mai știu cum să...
Decizie în coaliție privind susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. Când vor fi depuse semnăturile SURSE
Decizie în coaliție privind susținerea medicului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei. Când vor fi depuse semnăturile SURSE
Deși medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, a exclus până acum ideea retragerii sale din cursă, astăzi, 15 aprilie, liderii coaliției guvernamentale s-au...
#Olguta Vasilescu scrisoare Sandu, #Olguta Vasilescu Craiova, #Craiova reprimita Liga 2 , #Mircea Sandu