Ce-a spus presedintele FRF despre o posibila venire a lui Gica Hagi la nationala Romaniei

Duminica, 18 Noiembrie 2018, ora 21:05
3974 citiri
Ce-a spus presedintele FRF despre o posibila venire a lui Gica Hagi la nationala Romaniei

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a infirmat zvonul privind o posibila inlocuire a lui Cosmin Contra cu Gica Hagi la carma nationalei Romaniei.

Mai mult, Razvan Burleanu spune ca actualul selectioner are parte de toata sustinerea din partea FRF.

"In niciun caz nu am discutat cu Hagi si cred ca am incercat sa va obisnuiesc in acesti patru ani, chiar daca e o chestiune atipica pentru fotbalul romanesc, ca atat timp cat suntem sub contract cu un antrenor niciodata nu vom vorbi cu un alt antrenor. Ba mai mult decat atat, in ceea ce il priveste pe Cosmin, el se bucura de toata increderea si de toata sustinerea noastra", a spus Burleanu, potrivit Telekom Sport.

"V-am spus, lucrurile arata bine astazi la echipa nationala, arata bine si la tineret, dupa cum vedem sunt jucatori tineri pe care, in momentul de fata, ii avem la nivelul primei reprezentative si atunci cand intra o fac bine. Lucrul asta nu face decat sa ne dea foarte multa speranta pentru viitor si in acelasi timp sa putem sa construim pentru ca ne dorim ca aceste rezultate bune sa devina o constanta in fotbalul romanesc", a adaugat acesta.

Vezi si:

 • Cosmin Contra se afla pe banca nationalei Romaniei din luna septembrie a anului 2017.

  In 2018, "tricolorii" sunt neinvinsi, inregistrand 6 victorii si 3 remize.

  Citeste si:
  Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
  Ucidere din culpă? Iohannis&Cîțu au văzut micile sicrie?
  La secțiile de terapie intensivă sunt aproape 50 de copii infectați cu Covid-19, care se zbat între viață și moarte. Nu toți pot fi salvați. Săptămâna trecută au murit deja unii,...
  Istoria guvernelor României
  Istoria guvernelor României
  O fi bimilenară istoria ceaușistă a poporului român, dar istoria documentată a guvernelor României nu este mai veche de 159 de ani. În tot acest timp, Principatele Unite, apoi Regatul...
  Sursa: Ziare.com