Explicatia halucinanta a primelor pentru conducerea FRF: Daca tot dam cu subsemnatul la DNA

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 20:55
4043 citiri
Explicatia halucinanta a primelor pentru conducerea FRF: Daca tot dam cu subsemnatul la DNA
Foto: FRF

Membrii Comitetului Executiv al FRF isi doresc sa primeasca prime dupa ce echipa nationala s-a calificat la Campionatul European din 2016. Motivul este unul halucinant.

Oamenii de fotbal care ridica mainile in sedintele forului de conducere al Federatiei sustin ca trebuie sa fie premiati deoarece... sunt cercetati de DNA!

Unul dintre membrii Comitetului Executiv, Auras Brasoveanu, recunoaste ca au existat mai multe discutii privind bonusurile.

"S-a purtat aceasta discutie, legata de prime. Eu nu stiam despre ea! Domnul Fane Stana a purtat discutia cu domnul secretar general Radu Visan. Si va spun si unde s-a purtat, in Ungaria, la meciul nationalei! Eram grupuri-grupari, eu nu eram de fata. I-a dat timp de gandire domnului Visan, nu i-a cerut imperativ s-o faca! Stana zicea ceva de genul: Domnule, daca tot dam cu subsematul pe la DNA, in calitate de oameni in Comitetul Executiv, sa nu avem doar obligatii!", afirma Brasoveanu pentru SportNews.ro.

Membrii fostului Comitet Executiv al Federatiei, din mandatul lui Mircea Sandu, sunt cercetati penal in dosarul dezafilierii Universitatii Craiova.

Mergand mai departe pe ideea primelor, presedintele divionarei secunde FC Farul, intrata recent in procedura de faliment, explica si care ar fi meritul celor din Comitetul Executiv la calificarea nationalei.

"I-am asigurat linistea si tot ce are nevoie echipa nationala! Am aprobat proiecte, ca sa fie liniste la echipa nationala. Acolo, in Comitetul Executiv al FRF, se disputa subiecte de interes general al fotbalului!"

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, a recunoscut recent ca s-a interesat la UEFA despre procedurile pentru a premia personalul administrativ dupa calificarea echipei nationale.

Burleanu s-a grabit insa sa precizeze ca bonusurile vor fi mai mici decat cele ale fotbalistilor.

Opt milioane de euro va primi FRF din partea UEFA pentru calificare, alte doua milioane de euro urmand a veni de la sponsori.

Iata care este componenta Comitetului Executiv al FRF:

Razvan Burleanu - Presedinte

Gino Iorgulescu - Prim-Vicepresedinte

Octavian Goga - Al doilea Vicepresedinte, reprezentant al fotbalului amator

Valeriu Argaseala - Reprezentant al cluburilor de Liga I

Florin Prunea - Reprezentant al cluburilor de Liga I

Auras Brasoveanu - Reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a

Stefan Stana - Reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a

Marius Burca - Reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a

Alexa Krenek - Reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a

Catalin Cighir - Reprezentantul cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori

Cristian Vornicu - Reprezentantul cluburilor de Fotbal in sala

Alin Cioban - Reprezentantul cluburilor de fotbal feminin

Kyros Vassaras - Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor

Emilian Hulubei - Presedintele sindicatului fotbalistilor recunoscut de FIFPRO

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#prime echipa nationala, #nationala Romania Euro 2016, #FRF bani nationala , #nationala