FRF, mesaj neasteptat dupa infrangerea nationalei cu Turcia

Miercuri, 11 Septembrie 2013, ora 19:45
4568 citiri
FRF, mesaj neasteptat dupa infrangerea nationalei cu Turcia

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a postat un mesaj neasteptat dupa ce nationala a pierdut intalnirea cu Turcia, scor 0-2, din preliminariile Campionatului Mondial.

Forul condus de Mircea Sandu le-a multumit spectacorilor care au asistat la partida si le-a transmis acestora ca Romania va lupta pana in ultima clipa pentru calificare.

Iata comunicatul FRF:

"Fie si in conditiile in care sansele, diminuate ce-i drept, de a ajunge la play-off-ul de calificare la turneul final al Cupei Mondiale FIFA 2014 au ramas in picioare, nationala noastra a ratat aseara tarziu, pe Arena Nationala din Bucuresti, o mare sansa de a lua o optiune decisiva in vederea ocuparii locului secund in grupa D si, implicit, de face pasul decisiv spre baraj.

In fata a 44.537 spectatori fantastici, reprezentativa Romaniei a fost invinsa, la finele unui joc de angajament total, de nationala Turciei cu 2-0, golurile oaspetilor nostri fiind marcate de Burak Yilmaz (22) si Mevlut Erdinc (90+5).

Multumim din suflet tuturor celor care, inca o data, i-au sustinut pe tricolori intr-o maniera admirabila si ne pare rau ca au plecat dezamagiti de la stadion. Ii asiguram insa ca fotbalistii pregatiti de Victor Piturca vor lupta pana la capat si ca, asa cum a fost cazul si pana acum, vor da tot ce e mai bun pentru a ajunge la play-off si, de ce nu?, la turneul final, aducand astfel tuturor fanilor nationalei bucuria pe care acestia o merita.

Ati fost mai buni ca noi! Respect!"

Romania, invinsa de Turcia pe National Arena

Echipa nationala a Romaniei a pierdut meciul cu Turcia din grupa D a preliminariilor pentru Cupa Mondiala din 2014, scor 0-2.

Cu doua etape inainte de final, Romania ocupa locul 4, cu 13 puncte, unul mai putin decat Ungaria si la egalitate cu Turcia, dar cu un golaveraj mai prost.

In ultimele doua runde, Romania va intalni Estonia si Andorra, Ungaria va juca pe terenul Olandei si acasa cu Andorra, iar Turcia se va duela cu Olanda si Estonia.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Piedone și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Îndeamnă votanții să poarte tricourile "Și eu sunt interlop" VIDEO
Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, şi-a depus vineri, 19 aprilie, candidatura pentru Primăria Capitalei, el venind cu un tricou pe care era scris „Je suis Pepa Pig!” şi „Şi...
#Romania Turcia rezultat, #FRF mesaj nationala Romania, #Romania preliminarii mondial 2014 , #nationala