Ziare.com

Cutremur la FRF: Burleanu cere masuri radicale

Marti, 18 Noiembrie 2014, ora 17:38

   

Cutremur la FRF: Burleanu cere masuri radicale
Presedintele FRF, Razvan Burleanu, solicita masuri radicale dupa ce Comisia de Recurs i-a anulat pedeapsa lui Gabi Muresan, fotbalistul celor de la ASA TArgu Mures care l-a accidentat grav pe stelistul Raul Rusescu.

Burleanu a anuntat ca ii va convoca inclusiv pe membri Comisiei Juridice a Federatiei pentru a analiza corectitudinea hotararilor Comisiei de Recurs.

In cazul in care se vor sesiza nereguli, membrii Comisiei vor fi destituiti.

"Ceea ce am decis este ca, in perioada urmatoare, sa convocam Comisia Juridica a FRF, dupa ce primim motivarea Comisiei de Recurs. Nu doar aceasta decizie (cea in cazul Muresan - n.red.) ne da semne de intrebare in ceea ce priveste modul in care iau deciziile la Comisia de Recurs si ca sunt necesare schimbari care sa apara acolo.

Vom analiza toata activitatea Comisiei de Recurs din ultimul timp, de care eu personal nu sunt multumit. Federatia nu poate decat sa ii schimbe pe membrii acestei Comisii si, in momentul de fata, analizam acest lucru", a spus Burleanu la DolceSport.

Comisia de Recurs a FRF a dispus anularea pedepsei de 16 etape de suspendare primita de Gabi Muresan din partea Comisiei de Disciplina.

Jucatorul lui ASA Targu Mures l-a lovit cu cotul in figura pe Raul Rusescu in timpul meciului cu Steaua, atacantul campioanei ajungand la spital cu fractura.

M.D.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4203 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor