Alegeri cu samanta de scandal pentru un loc in Comitetul Executiv al FRF

Sambata, 06 Noiembrie 2010, ora 11:14
1850 citiri
Alegeri cu samanta de scandal pentru un loc in Comitetul Executiv al FRF
sigla FRF

Adunarea Generala Extraordinara pentru alegerea reprezentantului cluburilor cu activitate exclusiva de fotbal feminin in CEx al FRF, desfasurata vineri la Casa Fotbalului, a avut parte si de un inedit 'show' al carui protagonist a fost unul dintre candidati, Nicu Neagoe - seful AJF Dolj.

'Circul' a pornit de la o chestiune de procedura - cine are si cine nu dreptul, conform ROAF, sa-si depuna candidatura pentru Comitetul Executiv din partea 'sportului rege' feminin - Nicu Neagoe cerand lamuriri clare in acest sens de la unul dintre juristii federatiei prezenti la sedinta.

Cum cel indreptatit sa lumineze oficial contoversa pusa pe tapet n-a reusit s-o faca, decat evaziv, a fost chemat in ajutor sa 'arbitreze' speta, chiar responsabilul compartimentului juridic al FRF, Adrian Stangaciu, numai ca nici acesta n-a lamurit transant lucrurile, incat Nicu Neagoe a luat mai tare 'foc'. Si, putin a lipsit sa se ajunga chiar la paruiala.

Cand spiritele, foarte incinse la un moment dat, s-au potolit - dupa vreo 20 de minute de atmosfera gen Parlamentul anilor '90 - s-a trecut la votul propriu zis. Cei trei pretendenti acceptati, Marian Palarie - Sporting Craiova, Ion Barbacioru - AFC Fair Play Bucuresti si 'razvratitul' Nicu Neagoe - Real Craiova, s-au confruntat in doua tururi de scrutin, cel care a reusit sa-i ia locul demisionarului Daniel Robe in CEx al FRF fiind Marian Palarie (craioveanul a castigat la un vot diferenta in fata lui Barbacioru).

Astfel, de ieri, Comitetul Executiv al forului condus de Mircea Sandu se afla in formula completa, avand urmatoarea componenta:

Mircea Sandu - presedinte

Dumitru Dragomir - prim-vicepresedinte

Octavian Goga - vicepresedinte, reprezentant al fotbalului amator

Cristian Borcea - reprezentant cluburi de Liga I

Marius Stan - reprezentant cluburi de Liga I

Cornel Sfaiter - reprezentant cluburi de Liga II

Marian Rusen - reprezentant cluburi de Liga II

Cristian Bobar - reprezentant cluburi de Liga III

Stefan Stana - reprezentant cluburi de Liga III

Paul Costas - reprezentant cluburi de copii si juniori

Marian Palarie - reprezentant cluburi feminine

Sorin Terbea - reprezentant cluburi fotbal de sala

Vasile Avram - presedinte CCA

Dumitru Costin - presedintele sindicatului fotbalistilor recunoscuti de FIFPRO

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Comitetul Executiv FRF, #fotbal feminin, #Nicu Neagoe presedinte AJF Dolj , #stiri FRF