Arbitrii meciului Romania - Franta

Miercuri, 24 Septembrie 2008, ora 14:50
1305 citiri
Arbitrii meciului Romania - Franta

Partida dintre Romania si Franta va fi condusa de o brigada de arbitri din Belgia, cu Frank De Bleeckere la centru, informeaza FRF.

Frank De Bleeckere, 42 de ani, este cel mai vechi purtator al ecusonului FIFA dintre toti arbitrii belgieni in activitate, el aflandu-se pe lista FIFA din 1998

El va fi ajutat de asistentii Peter Hermans (42 de ani, arbitru FIFA din 2002), si Alex Verstraeten (43 de ani, arbitru FIFA din 2005), iar arbitru de rezerva va fi delegat Luc Wouters (39 de ani, arbitru FIFA din 2006).

Observator de arbitri va fi slovacul Jozef Marko, calitatea de comisar FIFA fiind incredintata cipriotului Andreas Akkelides. La acest joc va fi trimis si un observator FIFA special, tunisianul Slim Chiboub.

Belgianul De Bleeckere a mai condus Romania in noiembrie 2004, in deplasarea din Armenia, scor 1-1, in urma careia "tricolorii" si-au compromis sansele de calificare la CM 2006.

Centralul belgian a oficiat si la meciul FC National - Heraklis Salonic, scor 3-0, din iunie 1998, din mansa secunda a turului doi al Cupei UEFA Intertoto.

Intalnirea dintre Romania si Franta, din Grupa a 7-a a preliminarilor europene pentru Campionatul Mondial din 2010, va avea loc pe 11 octombrie, de la ora 20:15, la Constanta.

România: riscurile de azi și ce se întâmplă (până) în 2035
România: riscurile de azi și ce se întâmplă (până) în 2035
Poate România ține pasul cu schimbările rapide care au loc în marile economii europene? Și ce-ar trebui să facă pentru a nu fi lăsată în urmă? O analiză de Sabina Fati. Un Raport al...
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Ce șanse are Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sentimentul pe care îl împărtăşeşte cu selecţionerul Edward Iordănescu...
#arbitri, #Romania, #Franta, #CM 2010 , #stiri FRF