Ziare.com

Fratii Becali au primit lovitura decisiva: FRF le-a retras licentele de impresari!

Luni, 10 Martie 2014, ora 21:45

   

Fratii Becali au primit lovitura decisiva: FRF le-a retras licentele de impresari!
Fratii Victor si Ioan Becali au primit o lovitura decisiva la cateva zile dupa ce au fost condamnati in Dosarul Transferurilor si au ajuns astfel in spatele gratiilor. FRF le-a retras licentele de impresari!

Asa cum Ziare.com a anuntat in exclusivitate inca de luni dimineata, motivul retragerii acestor licente este unul simplu: pentru a putea activa ca impresari cei doi frati ar fi trebuit sa aiba cazierul "curat", insa cum recent au fost condamnati, ei au ramas automat si fara dreptul de a putea reprezenta jucatori.

Acest aspect este lamurit foarte clar in regulamentul agentilor de jucatori, care prevede, la articolul 6, urmatoarele:

Articolul 6 - Conditiile obligatorii pentru solicitarea licentei

Cea mai distractiva comunitate de pariori este la Mozzart Bet. Ai cote de top la pariuri sportive si pariuri live, cote marite la loterii, distractie la sloturi, casino live cu dealer si adrenalina la maxim la cursele de caini si cai. Alatura-te comunitatii acum si ai 100% bonus la prima depunere!

1 Solicitantul trebuie sa formuleze catre FRF o cerere scrisa pentru a obtine licenta de agent de jucatori. Solicitantul trebuie sa fie persoana fizica, cu reputatie impecabila. Se considera ca un solicitant are reputatie impecabila daca nu a fost condamnat niciodata pentru infractiuni financiare sau savarsite cu violenta.

2 Solicitantul de licenta nu poate, in niciun caz, sa ocupe o functie in cadrul FIFA, UEFA, al unei confederatii, al unei asociatii nationale, al unei ligi profesioniste de fotbal, al unui club sau in orice alta organizatie legata de organizatiile si persoanele juridice sus-mentionate.
3 Aceste conditii de solicitare a unei licente trebuie indeplinite pe parcursul intregii cariere a agentului de jucatori (conform art. 15).
4 Depunand o cerere pentru eliberarea unei licente, solicitantul declara ca este de acord sa respecte statutele, regulamentele, directivele si deciziile organismelor competente ale FIFA precum si ale FRF.


Articolul 15 din acelasi regulament prevede la fel de clar ca licenta de impresar este retrasa in mod automat daca un agent nu mai indeplineste criteriile obligatorii:

In cazul in care un agent de jucatori nu mai indeplineste conditiile pentru a detine o licenta (oricare din conditiile mentionate in art. 6, 9 si 10), FRF ii va retrage licenta.

Fratii Victor si Ioan Becali nu mai figureaza ca impresari pe cea mai recenta lista a agentilor din Romania, actualizata de FRF in data de 7 martie.

In schimb, si-a pastrat licenta omul care va conduce de-acum firma de impresariat sportiv a celor doi, italianul Pietro Chiodi.

Fratii Victor si Ioan Becali nu vor putea reveni in aceasta meserie nici dupa ce vor iesi din puscarie, cazierul "curat" fiind, asa cum am aratat, o cerinta obligatorie pentru a primi licenta.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3024 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
5 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Sincere Dubii

Eu unul nu pot intelege cum au luat licenta acesti analfabeti. E binecunoscut ca ei nu stiu sa scrie si citesc..oarecum. Undeva in Est, am descoperit un avocat, Membru in Barou-atentie, care nu stia sa scrie corect o fraza cap coada. Era chiar comic,daca nu ar fii adevarat. Chiar si avocatii lui Becalj(ar vrea ei eroare) nu pareau sa stapaneasca scrisul. Eu nu cred ca mai exista examen corect in RSR

 

Ironia sortii

Rolling the dice ...

 

Saracii! Tre' s-o ia iarasi de jos...

... de la barbut.

 

:-))

Poanta a fost buna!

o vor lua cu siguranta de la capat...

si cu abnegatie !


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor