Ziare.com

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat decizia definitiva in dosarul in care Mititelu a cerut despagubiri in valoare de 300 de milioane de euro din partea FRF

Marti, 11 Iunie 2019, ora 21:12

   

Curtea de Apel Bucuresti a anuntat decizia definitiva in dosarul in care Mititelu a cerut despagubiri in valoare de 300 de milioane de euro din partea FRF
Curtea de Apel Bucuresti a anuntat decizia finala luata in dosarul in care Adrian Mititelu a solicitat despagubiri in valoare de 300 de milioane de euro, dupa ce formatia sa a fost dezafiliata.

Dupa un proces ce a durat mai bine de opt ani, Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea facuta de Mititelu.

Adrian Mititelu castigase in prima instanta acest proces, dar decizia a fost intoarsa la apel.

"Marti, 11 iunie 2019, Curtea de Apel Bucuresti s-a pronuntat in mod definitiv in sensul respingerii solicitarilor de daune in cuantum de aproximativ 300 de milioane euro cerute Federatiei Romane de Fotbal de Fotbal Club U Craiova S.A. pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011.

Dupa 8 ani de litigii, pretentiile Fotbal Club U Craiova S.A., sustinute pe calea unei suite intregi de demersuri procesuale, sunt dovedite in mod irevocabil ca neintemeiate.

Federatia Romana de Fotbal isi exprima inca o data adeziunea fata de principiul legalitatii ca fundament al oricaror demersuri pe care le intreprinde in activitatea sa", se arata intr-un comunicat al FRF.

Formatia lui Adrian Mititelu a fost dezafiliata in 2011 dupa ce a atacat o decizie luata de FRF in instantele civile, desi mai avea o cale de atac in instantele sportive.

Toti jucatorii au ramas asadar liberi de contract, iar Mititelu a sustinut ca a pierdut aproximativ 300 de milioane de euro.

El a folosit drept argument clauzele de reziliere pe care jucatorii de la echipa sa le aveau.

C.S.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 11697 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor