Exclusiv FRF, executata silit pentru o datorie - decizia este definitiva

Luni, 17 Iulie 2017, ora 12:00
9100 citiri
Exclusiv FRF, executata silit pentru o datorie - decizia este definitiva
Foto: Hepta.ro

Federatia Romana de Fotbal are noi probleme din cauza datoriilor acumulate in mandatul lui Razvan Burleanu. FRF va fi executata silit, conform unei decizii a Judecatoriei Sectorului 2.

Surse din cadrul FRF au dezvaluit pentru Ziare.com ca Dumitru Mihalache, fostul director de competitii al forului, a obtinut executarea silita.

Datoria pe care FRF nu a platit-o este de aproximativ 75 de mii de euro, sustin sursele noastre.

Mihalache a fost dat afara de Razvan Burleanu in 2014, la scurt timp dupa ce a castigat alegerile de la FRF. El a platit pentru ca era unul dintre apropiatii lui Mircea Sandu, iar Burleanu a dorit sa scape de fosta conducere.

Imediat dupa ce a fost demis, Mihalache s-a adresat instantei, iar in noiembrie 2016 a obtinut plata a 28 de salarii plus bonusurile aferente.

FRF i-a platit in ianuarie 2017 jumatate din suma, insa apoi a omis sa transfere si cealalta jumatate, astfel ca Mihalache s-a adresat din nou instantei si a obtinut asadar executarea silita.

"Decizia instantei este definitiva, iar in urmatoarea perioada se vor urma pasii pentru executarea silita. Ma gandesc ca au bani sa plateasca, nu va fi o problema pentru Federatie.

Cred ca au trecut oricum si in latura penala, deoarece nu au respectat o decizie definitiva a instantei si nu au platit suma stabilita in noiembrie 2016", a spus Dumitru Mihalache pentru Ziare.com.

El s-a aratat deranjat de modul in care a fost demis de la FRF si spune ca ar fi reziliat contractul pe cale amiabila daca i s-ar fi propus.

"M-a deranjat foarte mult ca ei ma laudau, imi spuneau ca au auzit doar lucruri bune despre mine, ca sunt competent, lucruri de genul acesta, iar apoi au reziliat contractul printr-un functionar si am primit preavizul prin posta.

Ce s-a intamplat intre timp? Au fost doua sedinte ale Comitetului Executiv in care n-am avut aceleasi pareri cu noua conducere. Oricum, este degradant cum s-au comportat. Degrandant inclusiv pentru ei", a adaugat Mihalache.

Dumitru Mihalache a lucrat in cadrul FRF timp de mai bine de 15 ani si era considerat mana dreapta a lui Mircea Sandu. Principala sa realizare a fost proiectul organizarii EURO 2020 in Romania.

El nu este insa un caz singular in cadrul FRF. Aproape toti oamenii de conducere au fost indepartati intr-o maniera similara dupa venirea lui Burleanu si cu totii s-au adresat instantelor de judecata.

Spre exemplu, Florin Prunea a castigat in instanta 480 de mii de euro, iar alti oficiali au primit intre 10 si 50 de mii de euro.

In total, FRF a cheltuit peste 700 de mii de euro pentru ca Razvan Burleanu sa-si poata aduca oamenii in fruntea FRF si sa scape de cei apropiati de Mircea Sandu.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#FRF executata silit, #datorii angajati FRF, #FRF executata silit Dumitru Mihalache , #stiri FRF