Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

FRF le-a cerut scuze ungurilor dupa incendierea drapelului

Miercuri, 20 Martie 2013, ora 16:16
1944 citiri
FRF le-a cerut scuze ungurilor dupa incendierea drapelului

Federatia Romana de Fotbal (FRF) a cerut public scuze maghiarilor dupa ce fanii Rapidului au dat foc unui drapel al Ungariei in timpul meciului cu CFR Cluj, programat luni seara.

Reactia forului condus de Mircea Sandu vine dupa ce Federatia de la Budapesta a trimis o scrisoare oficiala prin intermediul careia cerea explicatii referitoare la incidentul de la Cluj.

"Federatia Romana de Fotbal si echipa nationala de fotbal a Romaniei isi prezinta pe aceasta cale scuzele fata de Federatia de Fotbal Ungara, de echipa nationala de fotbal a Ungariei, de cetatenii acestei tari si de statul ungar pentru gestul iresponsabil comis de un inconstient cu ocazia jocului FC CFR 1907 Cluj - FC Rapid Bucuresti, din cadrul etapei a 23-a a campionatului Ligii I.

Relatiile dintre forurile fotbalistice ale celor doua tari sunt excelente. FRF, care nu este organizatoarea campionatului Ligii I, a transmis mai departe Ligii Profesioniste de Fotbal scrisoarea primita aseara din partea Federatiei Ungare, pentru ca aceasta sesizare sa fie analizata de Comisiile LPF abilitate, fapt care intre timp s-a si intamplat", se arata intr-un comunicat oficial al FRF.

Liga Profesionista de Fotbal a reactionat si ea, Rapidul urmand a evolua o etapa fara spectatori, clubul din Giulesti fiind si amendat cu 30.000 de lei.

Scandal urias inainte de Ungaria - Romania. Maghiarii reactioneaza la incendierea drapelului

Fanii Rapidului prezenti, luni seara, la Cluj au incendiat un steag al Ungariei si apoi au scandat mai multe lozinci impotriva vecinilor nostri. Incidentele au ajuns rapid la Budapesta, unde cel mai important ziar de sport, Nemzetisport, a considerat ca gestul romanilor "depaseste orice limita".

Ungurii ies la atac: Romania, reclamata la FIFA

Echipa nationala a Romaniei va intalni Ungaria, la Budapesta, intr-un meci programat vineri, de la ora 21:30.

Primele masuri luate dupa ce drapelul Ungariei a fost incendiat la Cluj

Confruntarea se va disputa fara spectatori intrucat maghiarii au fost suspendati de FIFA din cauza comportamentului anti-semit. Meciul Ungaria - Romania va fi transmis in direct si de site-ul Ziare.com.

M.D.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#FRF scuze Ungaria, #drapel Ungaria incendiat Cluj, #Ungaria Romania meci 2013, #Ungaria Romania LIVE , #stiri FRF