Impresiile lui Burleanu ca presedinte al FRF: Nu sunt voda al fotbalului

Luni, 24 Martie 2014, ora 20:49
1920 citiri
Impresiile lui Burleanu ca presedinte al FRF: Nu sunt voda al fotbalului

Razvan Burleanu, presedintele FRF, si-a impartasit impresiile dupa o noua saptamana in fruntea fotbalului romanesc.

Intr-o postare pe blogul personal, Burleanu a relatat toate activitatile pe care le-a desfasurat si a incheiat cu o "sageata" trimisa discret in directia lui Mircea Sandu: "Nu mi-am propus sa fiu un voda al fotbalului care conduce dintr-un birou inaccesibil."

Iata mesajul lui Razvan Burleanu:

"Duminica trecuta am fost pe baza sportiva de la Buftea la un meci intre juniorii Scolii Danilescu si cei ai Dimsoft. Un joc frumos, parinti nerabdatori, in tribune scouteri de la Arsenal Londra... L-am cunoscut si pe domnul Claudiu Florica, antreprenorul care, din pasiune pentru fotbal, a facut ca pustii de la Dimsoft sa beneficieze de stagii in strainatate, cantonamente nationale, echipamente de calitate etc. In cursul saptamanii ne-am intalnit si la Casa Fotbalului pentru a discuta mai mult despre viitoare proiecte fotbalistice dedicate juniorilor.

Marti am fost la Calarasi ca sa vad nationala de futsal la lucru. Meci foarte bun, atmosfera extraordinara. Sala de sport moderna, echipa locala de futsal jucand in prima liga nationala, jucatori care fac parte din prima reprezentativa... nu-i putin lucru.

Joi am fost la Centrul de Fotbal Mogosoaia ca sa-i cunosc pe tinerii fotbalisti de la nationala U17 care se pregateau pentru deplasarea la Turneul de Elita din Scotia. Vineri, Ciprian Marica le-a facut o surpriza pustilor de la U17 si le-a transmis un mesaj video de incurajare care a fost proiectat in ultima zi a cantonamentului de la Mogosoaia. Mi s-a parut un gest foarte frumos si binevenit al celui care a purtat banderola de capitan la ultimul meci al Romaniei. Nu am ezitat sa-l sun si sa-i multumesc.

Intrebat fiind de un prieten de ce am fost la Roma sau la Corbeanca, pentru ca nu se cadea, ma-ntelegi... i-am raspuns: din aceleasi motive pentru care am fost la Buftea, la Calarasi sau la Mogosoaia. De unde aceasta pretentie de umeri plin de galoane, de altitudine olimpiana? Nu mi-am propus sa fiu un voda al fotbalului care conduce dintr-un birou inaccesibil. Credinta mea este ca autoritatea ti-o construiesti prin dialog si decizii care produc efecte benefice, nu prin atitudini sforaitoare de mare senior feudal."

Razvan Burleanu este presedintele FRF din data de 5 martie, cand a castigat alegerile de la Federatie in fata lui Vasile Avram si Gheorghe Chivorchian.

SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
SUA, mesaj puternic de apreciere și susținere pentru România, la 20 de ani de la aderarea la NATO FOTO
România a jucat un rol crucial în promovarea securităţii şi cooperării în cadrul NATO, contribuind la operaţiunile de menţinere a păcii şi sporind interoperabilitatea între statele...
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Optimismul lui Rareș Bogdan pentru europarlamentare: „Obţinem 20 de mandate. SOS-ul doamnei Şoşoacă nu va intra în PE”
Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat vineri, 29 martie, că alianţa PSD-PNL poate lua la redistribuire 20 de mandate de europarlamentari. Europarlamentarul susține că AUR va...
#Burleanu impresii FRF, #Burleanu presedinte FRF, #Burleanu FRF 2014 , #stiri FRF