Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Pandurii Tg.Jiu risca excluderea din toate competitiile interne

Luni, 17 August 2009, ora 16:57
2069 citiri
Pandurii Tg.Jiu risca excluderea din toate competitiile interne

Gruparea gorjeana risca sa fie exclusa din toate competitiile patronate de FRF pentru ca refuza sa renunte la actiunile din instantele civile in cazul jucatorului Ilie Iordache.

"FRF a notificat in doua randuri clubul CS Pandurii sa renunte la litigiile pe care le-au inaintat in fata instantelor de drept civil. Aici apare o data limita, 26 iunie, dar cum nici FRF si nici LPF nu doreste sa fie calaul cluburilor, s-a revenit cu o noua adresa.

In adresa din 07.08.2009 se mentioneaza: 'Avand in vedere hotararea Comitetului Executiv al FRF din 6 august 2009, va informam ca in situatia in care nu veti renunta in termen de sapte zile de la primirea prezentei la actiunea dumneavoastra inaintata la instantele de drept comun cu privire la hotararea CAF pronuntata in cauza Ilie Iordache contra CS Pandurii, va faceti vinovat de incalcarea grava a statutului si regulamentelor in vigoare, urmand a vi se aplica santiunile statutare'.

Urmatorul Comitet Executiv al FRF a fost programat la sfarsitul lunii septembrie, iar articolul 18 din regulament vorbeste despre excludere.

Excluderea in niciun caz nu se valideaza in 15 zile de Adunarea Generala a FRF, ci la proxima Adunare Generala, asta inseamna cea de anul viitor. In masura in care membrii Comitetului Executiv vor considera ca s-a incalcat acest statut, cu siguranta vor fi aplicate sanctiunile. Nu e vorba neaparat de excludere, pot fi si alte sanctiuni.

Singura solutie pentru domnul Condescu, in masura in care este nemultumit de hotararile comisiilor, este sa apeleze la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. A accepta interventia instantelor civile in jurisdictia sportiva, lucru interzis de FIFA si UEFA, inseamna a da peste cap tot fotbalul. Daca s-ar accepta asa ceva in fotbalul romanesc cu siguranta am fi dezafiliati de la FIFA", a declarat juristul FRF, Justin Stefan, intr-o conferinta de presa sustinuta luni.

Clubul Pandurii Tg.Jiu l-a actionat in instanta pe fotbalistul Ilie Iordache, dupa ce atacantul a semnat cu formatia elena AEK Atena.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Pandurii exclusa, #FRF, #ilie iordache , #stiri FRF