Suspendari drastice dictate de Comisia de Disciplina a FRF

Miercuri, 15 Mai 2019, ora 16:24
3864 citiri
Suspendari drastice dictate de Comisia de Disciplina a FRF
Foto: LPF

Liga Profesionista de Fotbal a publicat, miercuri, deciziile luate de Comisia de Disciplina din cadrul FRF.

Remarcam suspendarea drastica primita de delegatul clubului U Craiova, Emil Pieleanu, ca urmare a incidentelor de dupa meciul cu FCSB.

Dar iata toate deciziile luate miercuri de Comisia de Disciplina din cadrul FRF:

1. FC Botosani vs. FC Voluntari - Eliminare - In baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sanctioneaza jucatorul Popadiuc Doru (FC Voluntari) cu suspendare pentru un joc si o penalitate sportiva de 740 lei.

2. Dinamo 1948 vs. CS Gaz Metan Medias - Eliminare - In baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sanctioneaza jucatorul Dussaut Damien (FC Dinamo 1948) cu suspendare pentru un joc si o penalitate sportiva de 740 lei.

3. AFC Hermannstadt vs. CS Concordia Chiajna - Eliminare - In baza art. 63.1.g, coroborat cu art. 63.2.1, se sanctioneaza jucatorul Axinte Florin (FC Hermannstadt) cu suspendare pentru un joc si o penalitate sportiva de 740 lei; In baza art. 50.1 din RD, se sanctioneaza jucatorul cu suspendare pentru doua jocuri si o penalitate sportiva de 4.000 lei. In conformitate cu art. 45.1 din RD, jucatorul va efectua sanctiunea pentru abaterea cea mai grava prevazuta la art. 50.1 din RD, respectiv doua etape de suspendare si o penalitate de 4.000 lei.

4. U Craiova 1948 CS SA vs. FC FCSB - Incidente - In baza art. 55 din RD, se sanctioneaza dl. Pieleanu Emil (delegat U Craiova 1948 CS) cu suspendare pentru doua luni si o penalitate sportiva de 9.000 lei.

5. CS Gaz Metan Medias vs. FC Hermannstadt - Incidente - In baza art. 83.2.b, cu aplicarea art. 12, 14 bis si 15 din RD, se sanctioneaza ambele cluburi cu "Avertisment".

6. AFC Hermannstadt vs. Bruno Araujo Da Silva Chalkiadikis - Ratificare sanctiune disciplinara - Termen 29.05.2019.

Dupa meciul pierdut de U Craiova pe teren propriu cu FCSB, scor 0-2, Emil Pieleanu a avut o iesire nervoasa la adresa fostului portar al oltenilor, Andrei Vlad, si cu Olimpiu Morutan.

Conform Digi Sport, oficialul oltenilor ar fi avut ceva de impartit cu cei doi din cauza ca s-au rafuit cu fanii gazdelor inainte de intrarea spre vestiare.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#suspendari Comisie Disciplina FRF , #stiri FRF