Un fost atacant al Stelei, aproape de o suspendare uriasa - e chemat sa dea explicatii

Miercuri, 16 Decembrie 2015, ora 18:47
2959 citiri
Un fost atacant al Stelei, aproape de o suspendare uriasa - e chemat sa dea explicatii
Foto: Facebook/ FC Voluntari

Fostul atacant stelist Mihai Costea va fi chemat la Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal, pentru a da explicatii cu privire la faptul ca a fost surprins intr-o casa de pariuri din judetul Ilfov.

Anuntul a fost facut miercuri de presedintele FRF, Razvan Burleanu, care a mentionat ca acest lucru se va intampla probabil la inceputul anului 2016.

"Departamentul de Integritate s-a autosesizat si avem o solicitare deja semnata de secretarul general al FRF care a plecat catre Comisia de Disciplina. Prin urmare, Mihai Costea va trebui sa se prezinte la Comisia de Disciplina, probabil la inceputul lui 2016, pentru ca nu stiu daca mai au termene pana la finalul acestui an", a spus Burleanu, citat de Sport.ro.

Un fost atacant al Stelei, prins la o casa de pariuri! Risca sa fie scos din fotbal

Atacantul echipei FC Voluntari a fost surprins intr-o casa de pariuri din judetul Ilfov in timp ce incerca sa puna un bilet, asta desi regulamentele FRF interzic cu desavarsire aceasta "activitate".

Mihai Costea ar fi fost fotografiat in incinta casei de pariuri in data de 25 noiembrie, imaginile in care acesta ii dicteaza operatoarei codul unui bilet fiind publicate insa in aceste zile de SportNews.ro.

Potrivit Regulamentului Disciplinar al FRF, Mihai Costea risca o suspendare de doi ani si o amenda sportiva de 300 de mii de lei. Revenit in activitate la 27 de ani dupa ce a primit o sansa din partea Voluntariului de a evolua in Liga 1, Costea si-ar putea lua adio de la fotbal in cazul unei suspendari.

In acest sezon, atacantul are 9 meciuri in toate competitiile pentru FC Voluntari, insa fara a inscrie vreodata, ultimul gol oficial fiind in urma cu 3 ani, in 2012, cand juca pentru Steaua.

In momentul de fata, Comisia de Disciplina a FRF analizeaza cazurile a doi antrenori, Flavius Stoican si Nicolo Napoli, care au fost depistati ca avand conturi pe site-urile de pariuri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Mihai Costea suspendare, #Mihai Costea FRF, #Mihai Costea pariuri, #Mihai Costea comisie disciplina FRF , #stiri FRF