Reuniunea Friends: Cand incep filmarile la episodul special
Friends / reuniune
Fanii serialului Friends vor trebui sa astepte pana in toamna pentru episodul special pregatit de HBO Max. Robert Greenblatt, presedintele Warner Media Entertainment, care lanseaza serviciul de streaming HBO Max pe 27 mai, a declarat luni ca vrea sa astepte pana cand va fi posibila "filmarea in mod traditional", adica in fata unui public live. "Vrem sa asteptam sa facem acest episod special la sfarsitul verii. Credem ca e important sa avem un public live inainte de a-i reuni pe cei sase prieteni", a precizat Greenblatt pentru Variety. Initial, episodul inedit trebuia sa fie lansat odata cu platforma de streaming HBO Max, pe 27 mai, insa productia a fost amanata din cauza pandemiei de coronavirus. "Nu am vrut sa o facem brusc intr-un apel video", a mai spus Robert Greenblatt. Totusi, el a afirmat ca, daca pandemia de coronavirus mai tine mult, s-ar putea ajunge la un episod "virtual" si nu o reuniune in fata unui ...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Friends, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Friends Friends
Friends Friends
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Friends, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: