Ce probleme au fost descoperite de către inspectorii DSP și prefectul din Timiș la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă

Duminica, 06 Februarie 2022, ora 21:56
6924 citiri
Ce probleme au fost descoperite de către inspectorii DSP și prefectul din Timiș la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă
Prefectul Mihai Ritivoiu și echipa de le DSP în vizită la spital FOTO: Facebook/ Mihai Ritivoiu

Prefectul Mihai Ritivoiu a fost duminică, 6 februarie, la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii Timişoara.

A convocat o echipă a Direcției de Sănătate Publică pentru a verifica situația din spital, dacă copiii stau în frig în saloane. Spune că este „cald peste tot”, dar nu este apă caldă, transmite Tion.ro.

”Când este vorba despre copii și sănătatea lor, nu intră în discuție nicio amânare. Așa că acum o oră am fost la Clinica de Neuropsihiatrie Infantilă a Spitalului de Copii Timişoara de pe strada Corbului.

În urma informațiilor din presă și a mai multor apeluri făcute de cetățeni în mediul online, am convocat o echipă a Direcției de Sănătate Publică pentru a verifica situația la fața locului și pentru a ne edifica dacă într-adevăr copiii stau în frig în saloane.

Nu se stă în frig. E cald peste tot, am inspectat inclusiv magazia plină de pături. Pe de altă parte, nu este apă caldă. La etajul I curge apă rece, iar la etajul II nu curge deloc. Am lăsat măsură de control ca în cel mai scurt timp să fie rezolvată problema. Un boiler electric este soluția simplă și la îndemână”, a spus Mihai Ritivoiu în urma controlului.

Prefectul județului Timiș a spus că luni dimineață va solicita Direcției de Sănătate Publică să facă controale zilnice în toate spitalele, pentru a verifica temperatura din saloane şi dacă există apă caldă în băile unităților medicale.

„Totul până la frigul în spitale! Sănătatea și confortul pacienților sunt prioritare!”, a mai afirmat prefectul județului Timiș.

#frig spitale, #fara apa calda spital, #prefectul Mihai Ritivoiu, #Clinica de Neuropsihiatrie Infantila a Spitalului , #spital